Головне

Динамо переграло Шахтар і здобуло Суперкубок України

Три хвилини перевернули матч
28.07.2019 22:58 3500 0
Динамо переграло Шахтар і здобуло Суперкубок України

У матчі Суперкубка України київське Динамо святкувало перемогу над Шахтарем.

На шостій хвилині Бойко парирував удар Марлоса. А через 10 хвилин небезпека була біля воріт гірників. М'яч влучив у руку захисника Шахтаря, але арбітр епізод залишив без уваги. З передачі Караваєва Вербич потужно пробивав і лише Степаненку вдалося врятувати свою команду. 

У компенсовані хвилини першого тайму матчу після подачі з кутової позначки кияни вибили м'яч на 15 метрів - першим на підбиранні був Патрік, який влучно пробив у дальній нижній кут воріт.

На 54-ій хвилині матчу Вербич у падінні пробивав, але цього разу його удар заблокував Кривцов. Гармаш у боротьбі зі Степаненком впав у карному майданчику суперника, але пенальті не було призначено. Через хвилину вже на вістрі атаки гірників був Мораес, але не зумів перекинути Бойка. Ще один момент у киян: Караваєв головою пробив трішки вище воріт суперника. А на 70-ій хвилині Марлос не влучив у створ воріт.

А на 80-ій хвилині матчу знову подача з кутової позначки привела до взяття воріт. Бурда виграв другий поверх у Мораеса і головою переправив м'яч у кут воріт суперника - 1:1. А через три хвилини київська команда вже вийшла вперед. Після далекої передачі Гармаш прийняв м'яч і другим дотиком влучно пробив у дальній нижній кут воріт гірників - 2:1. У компенсовані хвилини матчу Бойко намертво спіймав м'яч після удару Тете.

Суперкубок України
Одеса, стадіон Чорноморець
28 липня
Динамо - Шахтар - 2:1 (0:1)
Голи: 0:1  - 45+3 Патрік, 1:1 - 80 Бурда, 2:1 - 83 Гармаш
Динамо: Бойко, Кендзьора, Кадар, Бурда, Миколенко, Шепелев, Буяльський, Караваєв (Де Пена, 68), Гармаш, Вербич (Цитаїшвілі, 83), Бесєдін
Шахтар: П'ятов, Болбат, Хочолава, Кривцов, Ісмаїлі, Степаненко, Патрік (Дентіньо, 87), Марлос, Тайсон, Соломон (Тете, 66), Мораес
Попередження: Бульяський, 45+1 - Хочолава, 29

Нагадаємо, наш сайт вів текстову трансляцію цього матчу.

Також пропонуваємо відео голів та огляд матчу.

Коментарі ()