Головне

Олександрія розгромила команду з Туркменістану

5 забитих м'ячів у ворота суперника
20.07.2019 09:19 1553 0
Олександрія розгромила команду з Туркменістану

У завершальному контрольному поєдинку в рамках навчально-тренувального збору в Болгарії Олександрія з розгромним рахунком 5:0 перемогла туркменський Алтин Асир.

На 13-ій хвилині матчу "Олександрія" зуміла відкрити рахунок. Правий півзахисник олександрійців дограв до кінця, біля лицьової лінії самовіддано дістав м’яч і адресував у центра карного майданчику, звідки передачу замкнув Кирило Ковалець. Через чотири хвилини після прострілу з правого флангу атаки захисник туркменської команди зіграв рукою у власному карному майданчику і було призначено пенальті – його впевнено реалізував Дмитро Гречишкін. А вже у наступній атаці олександрійська команда збільшила рахунок до розгромного – відзначився Валерій Лучкевич. У другому таймі матчу Денис Устименко збільшив рахунок до 4:0. А за дві хвилини до завершення основного часу зустрічі Ахмед Алібеков встановив остаточний рахунок 5:0.

Контрольний матч 
19 липня 
Олександрія - Алтин Асир 5:0 (3:0)

Голи: 1:0 - 13 Ковалець, 2:0 - 18 Гречишкін (пен), 3:0 - 20 Лучкевич, 4:0 - 67 Устименко, 5:0 - 88 Алібеков.

Нагадаємо, Олександрія домашні матчі Ліги Європи буде грати не на своєму стадіоні. Найімовірніше, Олександрія буде проводити домашні поєдинки групового етапу Ліги Європи на Арені-Львів.

Коментарі ()