Головне

Волинь програла дебютанту другої ліги

Поразка експериментальним складом
11.07.2019 19:56 1843 0
Волинь програла дебютанту другої ліги

У черговому матчі на літніх навчально-тренувальних зборах Волинь зустрічалася із дуже цікавим дебютантом другої ліги чемпіонату України – Ужгородом.

Прогнозовано після вчорашнього спарингу проти Агробізнеса на поле вийшов зовсім інший склад, до якого увійшло чимало молодих гравців, а також ті, хто знаходяться у нас на перегляді. Сама гра вийшла досить цікавою та бойовою – моменти для взяття воріт мали як господарі поля, так і підопічні Андрія Тлумака. Зокрема, найбільш реальну нагоду Хрестоносців не використав Анатолій Ульянов, який ударом головою ледь не влучив у кут воріт суперників.

А у другому таймі супершанс не реалізував Ростислав Волошинович, який не поцілив у рамку з декількох метрів. Господарі досягли свого буквально в наступній атаці, заробивши штрафний та відзначившись після його подачі. Гравці Волині не раз і не два могли рятувати матч, однак нашу команду знову підвела реалізація. У підсумку – мінімальна поразка з рахунком 0:1.

Контрольний матч

Ужгород, стадіон Автомобіліст

11 липня

ФК Ужгород – Волинь  1:0 (0:0)

Гол: 1:0 - 60 Машталір

Склад Волині: ФНП, Мельничук, Мороз, Зінь, Ульянов, Рябов, ФНП, ФНП (Богомаз, 46), Климець, Хагназарі, Волошинович.

Наступний поєдинок Волинь проведе проти львівських Карпат. Чергове західноукраїнське дербі, щоправда, у контрольному форматі, відбудеться 13 липня. 

Раніше Михалик повідомляв, що йому Волинь запропонувала контракт.

Нагадаємо, Іван Бобко залишив шведський клуб і перебуває на перегляді у Волині.

Коментарі ()