Головне

Шахтар - Айнтрахт: дивитися онлайн 14.02.2019

14.02.2019 07:30 2840 0
Шахтар - Айнтрахт: дивитися онлайн 14.02.2019

Джерело - Чемпіон.

Дивитися онлайн матч Ліги Європи між Шахтарем і Айнтрахтом. Початок - о 22:00.

Матч Шахтар - Айнтрахт дивитися онлайн можна прямо за цим посиланням, на платформі OLL.tv.

Шахтар напевно хотів би чути зовсім інший гімн перед стартом матчу і грати у вівторок-середу. Однак рівня команди в цьому сезоні вистачило лише на третє місце в групі Ліги чемпіонів і вильоту в плей-офф Ліги Європи.

Суперником Гірників буде Айнтрахт. Команда з Німеччини любить грати в атакувальний футбол. Якщо минулого сезону франкфуртцями керував Ніко Ковач і команда намагалася грати в збалансований футбол, то цього сезону, з Аді Хюттера, Айнтрахт приділяє більше уваги на атаку, через що часто виходять дірки в захисті.

У Шахтаря більший єврокубковий досвід, внаслідок цього у гірників буде певна перевага. Однак Айнтрахт не відпочивав два місяці, на відміну від Шахтаря, і має хорошу змагальну форму.

  Читайте також: Соломон - у заявці Шахтаря на матч проти Айнтрахта в Лізі Європи. ФОТО

Пряма трансляція матчу Шахтар - Айнтрахт онлайн, відбудеться на телеканалі Футбол 1. Він платний і доступний для перегляду далеко не скрізь. Тоді де дивитися онлайн матч в прямому ефірі? На платформі OLL.tv, де є, як онлайн трансляція матчу, так і пряма трансляція телеканалів Футбол 1 і Футбол 2 в HD-якості в прямому ефірі. Єдині два футбольні телеканали, де можна матч Шахтар - Айнтрахт дивитися онлайн в Україні.

Вартість місячного перегляду трансляцій - 69 гривень.

  Актуально: Шахтар провів останнє тренування пред матчем з Айнтрахтом. ФОТО

Нагадаємо, що матч Шахтар - Айнтрахт дивитися онлайн можна починаючи з 22:00.

Коментарі ()