Головне

Олімпіакос - Динамо: дивитися онлайн 14.02.2019

14.02.2019 07:00 4578 0
Олімпіакос - Динамо: дивитися онлайн 14.02.2019

Джерело - Чемпіон.

Дивитися онлайн матч Олімпіакос - Динамо. Початок - о 20:00.

Матч Олімпіакос - Динамо дивитися онлайн можна прямо за цим посиланням, на платформі OLL.tv.

Динамо проведе перший офіційний матч року в Греції. Олександр Хацкевич розраховує почати другу частину сезону позитивно. Для цього, серед іншого, взимку був придбаний Фран Соль в атаці. На зборах іспанець не надто себе проявив, але він напевно буде грати з перших хвилин в четвер.

У Олімпіакоса може бути перевага над Динамо. Перш за все, гандикап може бути внаслідок кращої ігрової форми. Грецький гранд грає в чемпіонаті Греції і має змагальну форму. А кияни ж останній офіційний матч грали в середині грудня, два місяці тому.

Обидві команди напевно роблять серйозну ставку на Лігу Європи, оскільки у своїх чемпіонатах не мають суттєвих шансів на чемпіонство - в Греції безапеляційно лідирує ПАОК, в Україні - Шахтар.

Читайте також: Динамо продовжує шукати забивного нападника

Пряма трансляція матчу Олімпіакос - Динамо онлайн, відбудеться на телеканалі Футбол 1. Він платний і доступний для перегляду далеко не скрізь. Тоді де дивитися онлайн матч в прямому ефірі? На платформі OLL.tv, де є, як онлайн трансляція матчу, так і пряма трансляція телеканалів Футбол 1 і Футбол 2 в HD-якості в прямому ефірі. Єдині два футбольні телеканали, де можна матч Олімпіакос - Динамо дивитися онлайн в Україні.

Вартість місячного перегляду трансляцій - 69 гривень.

Читайте також: В Олімпіакоса проблеми зі складом на матч проти Динамо в Лізі Європи

Нагадаємо, матч Олімпіакос - Динамо дивитися онлайн можна починаючи з 19:55.

Коментарі ()