Головне

Рібері оштрафують за грубу відповідь критиками

06.01.2019 17:56 1583 0
Рібері оштрафують за грубу відповідь критиками

Джерело - ua-football.com.

Лідера Баварії Франка Рібері серйозно оштрафують за грубу відповідь критикам.

Про це повідомляє ua-football.com.

Рібері відвідав відомий ресторан в Дубаї, де спробував покритий золотом стейк. Вартість цієї страви становить 1200 євро і велика кількість уболівальників у соцмережах стали дорікати Рібері в позерстві. Рібері зауважив в своєму twitter, що його хейтери і заздрісники "з'явилися на світ завдяки дірявим презервативам", а також пройшовся по їх матерям, бабусям і "всьому сімейному дереву".

За словами Рібері він не перед ким не відповідає, зобов'язаний своєму успіху тільки Богу, собі і близьким, а всі інші - це не більше, ніж "камінці в його шкарпетках".

Сьогодні спортивний директор Баварії заявив, що гравець понесе штраф за таке свою поведінку.

"Так, вчора Франк грубо відповів своїм критикам, які засудили його за трату грошей. Під їх атаку потрапила також сім'я Франка та його діти, які не мали до цього ніякого відношення. Звичайно, він намагався захистити себе", - зауважив Саліхаміджич.

Рібері вп'яте стане батьком

Але, на жаль, він використовував такі слова, які є неприйнятними для "Баварії". Вчора я мав з Франком довгу розмову і заявив йому, що він буде серйозно оштрафований. Він все зрозумів і погодився з цим", - заявив Хасан Саліхаміджич.

Нагадаємо, Рібері вдарив журналіста через критику.

Коментарі ()