Головне

Динамо - Яблонець: 0:1. МАТЧ ЗАВЕРШЕНО

13.12.2018 21:45 10953 0
Динамо - Яблонець: 0:1. МАТЧ ЗАВЕРШЕНО

Джерело - Чемпіон.

Матч завершується, Динамо програє останній матч Ліги Європи і тепер кияни будуть чекати на жеребкування та єврокубкову весну.

90' Пройшов лівим флангом Цитаішвілі і прострілив у воротарський, де з розвороту пробив Вербич, але м'яч заблокував захисник.

90' А ось вже і Голеш в грубому підкаті зніс в центрі поля Цитаішвілі. Тут же показав жовту картку порушнику суддя.

90' У верховій боротьбі проти Говорки заїхав ліктем по обличчю суперника Вербич. Суддя розцінив це порушення на жовту картку.

90' П'ять хвилин компенсував арбітр до основного часу матчу.

90' Остання заміна в нашому поєдинку. Замість Мілоша Кратохвіла гру продовжувати буде Томаш Бречка.

89' Зі штрафного навісив Циганков на лінію воротарського. Тут головою зміг пробити Вербич, але точність підвела гравця Динамо.

88' Говорка відверто заїхав ззаду по ногах Вербичу на своїй половині поля. За таку грубість тут же показав арбітр жовту картку порушнику.

87' Пауза. У центрі поля невдало приземлився на ногу Кратохвіл.

86' Тепер уже Шепелєв вирішив перевірити пильність голкіпера ударом метрів з двадцяти, але Груби намертво зафіксував снаряд у своїх руках.

85' Обійшов на замаху суперника в центрі Цитаішвілі і з дальньої дистанції пробив по воротах. М'яч полетів у дальній нижній кут, але впорався Груби.

84' Довгим діагональним пасом Кадар шукав на лівій бровці Цитаішвілі, але того випередив Голеш і виніс м'яч головою в центр поля.

83' Прорвався по флангу Циганков і від лицьової лінії прострілив уздовж воріт. Вербич грамотно пропустив на Цитаішвілі, але пробити останньому не дозволив Говорка.

82' Тонкий пас видав Циганков в штрафну на хід Шепелєву, але до того снаряд не дійшов. Добре в відборі відіграв Хюбшман.

80' Пройшов по правому флангу Циганков, змістився в центр і метрів з двадцяти пробив по воротах, але поруч зі стійкою пролетів снаряд.

79' Чергова заміна у чеської команди. Замість Володимира Йововича на поле вийшов Едуард Соболь.

78' Після навісу зі штрафного м'яч заметушився по воротарському і в підсумку відскочив до Вербича, який пробив відразу по воротах, але поруч з дальньою стійкою пройшов снаряд.

77' Перед своїм штрафним Говорка поклав на газон Вербича. Небезпечний стандарт буде в розпорядженні киян.

76' Вимушена заміна у киян. Замість Міккеля Дуелунда догравати буде Олександр Андрієвський.

75' Повезли гравця у підтрибуне приміщення, дуже серйозне ушкодження на перший погляд отримав футболіст.

74' Чергова зупинка в нашому поєдинку. Отримав пошкодження в минулому епізоді Дуелунд. Травма гомілковостопного суглоба у данця. Дуже шкода гравця, лічені хвилини він провів на полі.

73' Знайшов розрізним пасом Цитаішвілі в чужій штрафній Дуелунда, який пробив по воротах у боротьбі з захисником. але вкрай неточним вийшов цей постріл.

72' Пройшов по флангу Долежала і запустив пасом в штрафну суперника Акоста, але той програв швидкісну дуель Бурді і втратив сферу.

71' Знову продавив суперника по лівій бровці Цитаішвілі і спробував прострелити в штрафну, але м'яч звалився з ноги і покинув межі поля.

70' Тепер уже заміна сталася в складі Яблонця. Замість Яна Храмости гру продовжить Рафаель Акоста.

69' Отримав по ногах Миколенко. У підкаті грубо зіграв Травник. Можна було давати жовту, але відверто пошкодував порушника зараз суддя.

68' Заміна ще одна у киян. Замість Артема Бєсєдіна шанс проявити себе отримав Міккель Дуелунд.

67' Не забарився навіс з кута поля на ближню штангу, але тут в спробі пробити головою підштовхнув суперника в спину Вербич.

66' Пауза в матчі. Отримав в минулому епізоді пошкодження Говорка. Буде потрібна допомога медиків захиснику чеської команди.

65' Миколенко пройшов лівим флангом і подав на лінію воротарського, де головою пробив Бєсєдін, але від спини Говорки сфера полетіла на кутовий.

64' Скинув м'яч головою Вербич на лінію штрафного майданчика, де Шепелєв в один дотик пробив по воротах, але точно в те місце, де стояв Груби.

62' М'яко подав зі штрафного Травник на лінію воротарського, де відірвався від опіки Хюбшман і пробив головою в дальній кут, але виручив свою команду Бущан.

61' Відразу ж пішов в атаку Цитаішвілі. Обіграв він на фланзі Голеша і від лицьової прострілив на ближню штангу. Тут в дотик пробив Бесєдін, але виручила штанга на цей раз гостей.

60' А ось і перша заміна в нашому поєдинку. Замість Миколи Шапаренко на поле вийшов Георгій Цитаішвілі.

59' Пройшов уздовж лінії штрафного майданчика Сидорчук та стрельнув по воротах, але м'яч прийняв на себе захисник у самовідданому підкаті.

58' Отримав м'яч на правому фланзі Кендзьора після пасу від Бесєдіна і тут же подав у штрафну. Сфера зрізалася з ноги і ледь не залетіла під поперечину, але в красивому стрибку Груби врятував свою команду.

57' На фланзі накрутив суперника Вербич, але занадто далеко відпустив від себе сферу, яка вилетіла за лицьову лінію.

56' Довго контролюють м'яч в центрі поля кияни. Намагаються вони виманити суперника, який всією командою відійшов в оборону.

55' Довгим пасом Кадар шукав в штрафному суперника Бесєдіна, але той не зміг зачепитися за м'яч в боротьбі з двома захисниками.

54' Запустив пасом Шапаренко по флангу Циганкова, але той не витримав лінію і опинився в положенні "поза грою"

53' М'яко закинув Шепелєв в штрафну, куди на всіх парах мчав Бєсєдін, але його випередив Говорка і виніс сферу подалі.

52' Підхопив снаряд перед чужим штрафним Кендзьора і покотив під удар Шапаренку, але постріл останнього особливих проблем Грубі не приніс.

51' Пройшов трьох суперників Циганков, але впав на газон в чужій штрафній боротьбі з Ганушеком. Арбітр вирішив не зупиняти гру.

50' Не забарився навіс з кута поля у виконанні Циганкова на дальню штангу, де Кендзьора головою скинув в центр на Бєсєдіна, але тому пробити не дозволив Хюбшман.

49' Отримав м'яч в штрафній суперника Шепелєв після пасу від Циганкова і прострілив уздовж воріт, але Говорка виніс снаряд на кутовий.

48' Хорошим пасом Сидорчук запускав по правій бровці Циганкова. але той не витримав лінію і опинився в положенні "поза грою".

47' Зачепився за м'яч в чужій штрафній Травник і головою скинув на Храмоста, який вискочив один на один з голкіпером, але пробив трохи вище поперечини.

46' Другий тайм розпочався!

Завершується перший тайм, дуже багато помилок в захисті Динамо і дуже мало небезпечних атак біля воріт суперника.

45' Небезпечний момент біля воріт Динамо! Обрізався на рівному місці Бурда. Перехопив м'яч Йовович, увірвався в штрафну, але не став бити, а покотив поперек на Долежала, який перекинув Бущана, але у ворота не влучив. Пощастило зараз киянам.

45' Хвилину додав арбітр до першого тайму.

43' Закидав Голеш по правому флангу на хід Травнику, але того випередив Миколенко і спокійно вибив м'яч за бокову лінію.

42' Грамотно поставив корпус на чужій половині поля Травник і змусив порушити правила Шапаренко. Штрафний удар виконають гості.

41' Тепер уже з кута поля Циганков прострілив на ближню штангу, де готовий був замикати Вербич, але порушив він правила в боротьбі проти Голеша.

40' Зі штрафного навісив на одинадцятиметрову позначку Циганков. Тут виграв верх Хюбшман і виніс сферу на кутовий.

39' Довго вже контролюють м'яч на чужій половині поля кияни, але до небезпечних моментів справа поки не доходить.

38' Довгим пасом Голеш запускав в штрафну суперника Травника, але вийшов з воріт Бущан і виявився першим на м'ячі.

37' Виграв верх в чужій штрафній Долежала після подачі з кутового і скинув головою на Лішку, але той з лінії воротарського пробив вище воріт.

36' Навісив з кутового Йовович на дальню штангу. Тут головою зумів пробити Храмоста, але м'яч влучив точно в спину захиснику.

35' Накрутив суперника на фланзі Йовович, змістився в штрафну і спробував закрутити в дальній кут, але Бущан в красивому стрибку перевів сферу на кутовий.

34' З кута поля Циганков подав на ближню штангу, де Кадар головою скинув на дальню. Тут пробив у дотик Кендзьора, але примудрився з двох метрів не влучити у ствір воріт.

33' Протягнув м'яч по лівій бровці Йовович і низом прострілив у штрафну, але тут першим сферу підхопив Кадар і вибив її подалі.

32' У верховій боротьбі проти Храмости заїхав по спині супернику Миколенко. Все бачив арбітр і зафіксував порушення правил.

31' Перекинув через стегно Хюбшман в центрі поля Циганкова. Можна було показувати жовту, але пошкодував арбітр на цей раз капітана чеської команди.

30' Втік по правій бровці Травник і від лицьової прострілив уздовж воріт, але ніхто з партнерів так і не зміг відгукнутися на цей пас.

29' У верховій боротьбі проти Травника підштовхнув суперника в спину Кадар. За зрив атаки отримав жовту картку захисник.

28' Довгим діагональним пасом Хюбшман запустив в штрафну Храмосту, але того корпусом за межі поля разом з м'ячем витіснив Бурда.

27' Зачепився за м'яч на чужій половині поля Долежала і головою скинув на хід Храмості, але той програв швидкісну дуель Бурді.

26' Прекрасний розрізний пас віддав Храмоста в штрафну на Долежала, який вискакував на ворота, але піднятий прапорець лайнсмена зупинив цю атаку.

25' Довгим пасом Говорка шукав на чужій половині поля Храмосту, але той не зміг зачепитися за м'яч у верховій боротьбі проти Кадара.

24' Пройшов Шапаренко до чужого штрафного і видав хороший розрізний пас на хід Вербичу, але в останній момент м'яч у підкаті перехопив Говорка.

23' Пройшов по флангу Циганков і закинув в штрафну на хід Бесєдіну, але того корпусом відтіснив від м'яча Лішка.

22' Йовович обігрався в стінку з Долежалом і покотив на Храмоста, який з розвороту стрельнув по воротах. Відбив перед собою Бущан, але точно на Йововича, який виявився першим на добиванні, але арбітр зупинив цю атаку через офсайд.

21' Хороший діагональний пас виконав Кратохвіл на правий фланг, куди увірвався Голеш, але вчасно повернувся в оборону Миколенко і в підкаті вибив сферу.

20' Закинув Голеш м'яч хід Травнику, але той не зміг обробити снаряд як слід і випустив його за лицьову лінію.

19' Красиво п'ятою віддав пас на лінію штрафного майданчика Храмостка. Тут підхопив сферу Кратохвіл і в дотик пробив по воротах, але точно в руки Бущану.

18' Хорошим пасом Сидорчук знайшов у штрафному суперника Вербича, який намагався обіграти Говорку, але втратив сферу словенець.

17' Грамотно поставив корпус на чужій половині поля Вербич і змусив суперника порушити правила. Стандарт на користь Динамо призначив арбітр.

16' Пройшов до чужого штрафного Сидорчук та зважився на удар метрів з двадцяти двох, але точно в руки голкіперу прилетіла сфера.

15' Наздогнав м'яч біля лицьової лінії Миколенко після пасу від Вербича і тут же подав у штрафну, але тут спокійно головою сферу виніс Кратохвіл.

14' У верховій боротьбі проти Бурди біля чужого штрафного підштовхнув суперника в спину Долежала. Штрафний удар виконають господарі.

13' Пауза в матчі. Отримав пошкодження в минулому епізоді Долежала. Потрібен час футболістові, щоб оговтатись.

11' Обрізався Кендзьора, віддаючи пас назад на воротаря. М'яч ледь не перехопив Долежала, але вискочив з воріт Бущан і зніс форварда. Арбітр прогавив цей фол і продемонстрував жовту картку Мартіну за симуляцію. Пощастило киянам.

10' Гол. Забиває Яблонець. Хороший навіс виконав Травник з кутового на дальню штангу. Тут у верховій боротьбі Долежа переграв Кадара і головою пробив у ближній кут, точно під поперечину.

8' Отримав по ногах в центрі поля Шепелєв. Не за правилами зіграв Храмоста. Штрафний удар будуть виконають господарі.

7' Зачепився за м'яч перед штрафним Вербич і скинув на хід Бєсєдіну, але той не зрозумів задумки партнера і не пішов на цей пас.

6' Протягнув м'яч по правому флангу Кендзьора і, побачивши, що вийшов далеко з воріт Груби, спробував перекинути голкіпера, але точність підвела гравця Динамо.

5'Хорошим розрізним пасом Травник запускав на ворота суперника Долежала, але м'яч до того не дійшов. Добре на перехопленні відіграв Кадар.

3' Подавав з кутового Циганков на дальню штангу, але вийшов з воріт Груби і зняв снаряд буквально з голови Бєсєдіна.

2Протягнув м'яч по флангу Циганков, змістився в штрафну і вискочив один на один з голкіпером, але в останній момент м'яч у підкаті на кутовий вибив Говорка.

1' Матч розпочався!

Команди вийшли на поле, лунає гімн Ліги Європи.

Нагадаємо, що Динамо увійшло у ТОП-20 культових команд світу.

Динамо провело тренування перед матчем з Яблонцем на засніженому полі

Оголосили склади команд.

У 6-му турі Ліги Європи Динамо в Києві прийматиме Яблонець.

Гра відбудеться 13 грудня на НСК Олімпійський.

Початок о 19:55.

  Також: Футбол 1 онлайн - дивитися пряму трансляцію

Пряма онлайн-трансляція поєдинку Динамо - Яблонець на Футбол 1 та на платформі Oll.tv.

Текстова онлайн-трансляція матчу Динамо -иЯблонець буде доступна на нашому сайті, починаючи з 19:40.

Нагадаємо, що напередодні Шахтар вилетів з розіграшу Ліги чемпіонів, не змігши перемогти Ліон (1:1).

Коментарі ()