Головне

Денисов:Чому Ворсклу не захистили? Член виконкому УЄФА Суркіс абсолютно не діяв

03.12.2018 14:07 2760 0
Денисов:Чому Ворсклу не захистили? Член виконкому УЄФА Суркіс абсолютно не діяв

Джерело - Футбол.

Ведучий програми Великий футбол Олександр Денисов поділився думками про перенесення матчу Ліги Європи Ворскла — Арсенал з Полтави до Києва.

Його цитує сайт каналу Футбол.

"Ворскла — Арсенал — це скандал тижня, і немає межі розчарування від того, що сталося. Гру, яку в Полтаві чекали кілька місяців, рішенням УЄФА перенесли до Києва. Лист з УЄФА Ворскла отримала у вівторок ввечері, фактично безапеляційно клубу пропонувалося провести поєдинок у Києві. Це рішення ухвалювалося вищими керівниками УЄФА, а також кількома членами виконкому УЄФА. Ворскла з усіх сил намагалася змінити рішення УЄФА і зберегти гру для полтавського вболівальника на рідному стадіоні.

Актуально: Де дивитися матч Ворскла — Олександрія

Фактично з вечора вівторка тривали переговори, тому команда до останнього, до вечора середи, не виїжджала з Полтави на Київ. Але фактично Ворскла виявилася віч-на-віч зі своєю проблемою. І для всіх велике питання, чому Ворсклу не захистили? У нас же є чинний член виконкому УЄФА, який завжди говорив про те, що йому небайдужі всі без винятку українські клуби, але, коли настав момент з конкретною проблемою, член виконкому УЄФА Григорій Суркіс абсолютно не діяв. Тому, чи є в України лобі в УЄФА, для нас велике питання", — заявив Денисов.

Нагадаємо, Ворскла провела матч з Арсеналом у Києві.

Ворскла ж поступилася канонірам на нейтральному полі.

Коментарі ()