Головне

Агент: Селезньова не пускають на тренування першої команди

01.12.2018 14:32 2706 1
Агент: Селезньова не пускають на тренування першої команди
Євген Селезньов

Джерело - Команда №1.

Агент форварда Акхісар Беледіє Євгена Селезньова Іван Пироженко прокоментував бажання турецького клубу припинити співпрацю з українцем.

Його слова наводить Команда №1.

"Ситуація з сьогоднішнім становищем Євгенія в Акхісар Беледіє"дуже неприємна. Клуб поводиться непрофесійно по відношенню до футболіста, але ж Євген допоміг команді вперше в історії виграти трофеї, пробитися в єврокубки.

Ситуація погіршилася ще влітку, коли з команди пішов Окан Бурук (екс-головний тренер - прим.). З ним просто не продовжили угоду. Прийшов боснійський тренер, який протримався три місяці. А потім команду очолив справжній фізрук. За два місяці він своїми інтригами розвалив Акхісар Беледіє.

Селезньов переведений в дубль, його не пускають на базу першої команди, змушуючи підтримувати форму на городі з дітьми. Ніхто нічого нам в обличчя не пояснював. Ми готові прийняти рішення і піти з піднятою головою. Потрібно вміти розлучатися красиво. Ми з чистим серцем скажімо: "Спасибі, Акхісар. Ти і твої неймовірні вболівальники назавжди залишаться в наших серцях". І кожен піде своєю дорогою", - сказав Пироженко.

33-річний українець в поточному сезоні провів 11 матчів у складі Акхісар Беледіє, у яких забив 4 голи і зробив 4 ассисти.

Нагадаємо, що тренер Акхісара прокоментував конфлікт клуба із Селезньовим.

Раніше повідомлялося, що Селезньов може перейти в Галатасарай.

Коментарі ()