Головне

Маріуполь - Бордо 1:3. МАТЧ ЗАВЕРШЕНО

09.08.2018 21:54 11012 2
Маріуполь - Бордо 1:3. МАТЧ ЗАВЕРШЕНО

Джерело - champion.com.ua.

Маріуполь - Бордо

Ліга Європи, 3-й кваліфікаційний раунд, 1-й матч

Чорноморець, Одеса. 9 серпня, 20:00

90' На цьому матч завершується, Бордо на виїзді здобуває перемогу 1:3, що майже перекреслює всі шанси Маріуполя на вихід в наступний етап Ліги Європи.

90' Ще один момент в Бордо. Вискочив один на один з голкіпером Лаборд, обігравши двох захисників. Пробив форвард не тільки над Худжамовим, але і набагато вище поперечини.

90' Биков фолить в центрі поля, Бордо відверто тягне гру.

90' Три хвилини залишилося грати сьогодні командам, саме стільки часу додав арбітр.

89' Остання заміна на сьогодні. Замість Юнусса Санхаре догравати поєдинок буде Валентин Вада.

88' Знову гольовий момент в Бордо. Прострілювали французи з правого флангу, з двох метрів пробивав Лаборде, але влучив у кіпера.

87' Невеличка сутичка в центрі поля. Влаштували розбірки Пабло і Фомін. Обмежився усним попередженням суддя.

86' Наздогнав м'яч біля лицьової лінії Пуандже і м'яко навісив у штрафну, але тут Яворський головою виніс снаряд подалі.

85' Втік в контратаку Кама, протягнув м'яч в чужу штрафну і з гострого кута пробив по воротах, але не влучив.

83' Черговий кутовий заробили приазовці, але Бордо вибили м'яч від своїх воріт.

82' Останню заміну провів Олександр Бабич. Замість Ігоря Тищенка грати буде Сергій Горбунов

81' Розіграли гравці Маріуполя кутовий, але простріл перехопили і гравці Бордо вибігли в контр атаку, Демірі був змушений зривати атаку і заробляти жовту картку.

80' Добіг Вакула до лицьової лінії і прострілив вздовж воріт. На одинадцятиметровій позначці повинен був замикати Мишньов, але махнув повз м'яч.

78' Протягнув снаряд Вакула до штрафної суперника і відкотив під удар Пихальонку, який обробив м'яч і потужно пробив по воротам, але точність підвела гравця Маріуполя.

77' Проривався на швидкості по лівій бровці Вакула, але напоровся на Гаїча, який в чистому підкаті вибив сферу в аут.

76' У Бордо готується подвійна заміна. Замість Гаіча і Юссуфа на полі з'явилися Левчук і Лерагер.

74' Відібрав м'яч в центрі поля Мишньов і тут же запустив довгим пасом на ворота суперника Фоміна, але той програв швидкісну дуель Пабло.

73' Зачепився за м'яч в штрафній суперника Фомін і головою скинув на Борячука, але тому пробити по воротах не дозволив Пабло.

72' Досить нудною стає гра, Бордо дає змогу Маріуполю пограти першим номером, але приазовці з цією перевагою нічого зробити не можуть.

71' Увірвався на швидкості Демірі в штрафну суперника, обігравши по ходу трьох захисників, і відкотив під удар Мішнёву, але до того снаряд не дійшов.

69' Пробивав головою після подачі з кута поля Санхаре. М'яч полетів точно в дальній кут, але в красивому стрибку Худжамов зловив сферу.

68' Небезпека біля воріт Маріуполя.  Хорошим пасом Кама вивів Лаборда один на один з голкіпером, який тут же низом пробив по воротах, але з цієї дуелі переможцем вийшов Худжамов.

65' Замість центрального захисника - Дава виходить атакуючий півзахисник - Владислав Вакула, Маріуполь ризикує.

63' Намагалися гравці Бордо вийти в контратаку, але прострілюючи в центр м'яч влучив у гравця Маріуполя, і пішов на аут.

62' Небезпечний момент від Маріуполя! Протягнув м'яч Борячук до чужого штрафного і метрів з двадцяти пробив в ближній кут. Явно не діставав Костіл, але виручила гостей на цей раз штанга.

61' Віддав пас в штрафну суперника Борячук на хід Фоміну, але той не зміг зачепитися за м'яч в боротьбі з двома захисниками.

60' Спокійно контролюють м'яч на своїй половині поля гості. Не квапляться вони йти вперед, адже рахунок їх цілком влаштовує.

59' Хороший розрізний пас виконав Яворський на хід Борячуку, який утікав на ворота суперника, але в останній момент м'яч перехопив Гаіч.

58' Запустив Тищенко розрізним пасом в штрафну Мишньова, але того випередив Костіл і ногами вибив снаряд за бокову лінію.

57' Невдалий розіграш стандарту, Маріуполь може створити контратаку.

56' У грубому підкаті Мишньов збив на своїй половині поля Юссуфа. Небезпечний стандарт на користь гостей призначив арбітр.

55' Прорвався по лівій бровці Борячук і від лицьової лінії прострілив уздовж воріт, але ніхто з партнерів не зміг замкнути цей пас.

54' Не вдається Маріуполю заволодіти ініціативою, хоча видно, що команда почала грати активніше.

53' М'яко закинув Піхальонок в чужу штрафну, куди на швидкості вірвався Фомін, але м'яч до нього не дійшов, у відборі прекрасно відіграв Пабло.

52' Накрутив суперника на фланзі Юссуф і виконав навіс на дальню штангу. де намагався пробити Кама, але програв боротьбу за м'яч Яворському.

51' Знову підхопив снаряд перед чужій штрафній Мішньов і тут же пробив по воротах. М'яч летів точно в дальній кут, але став легкою здобиччю Костіла.

49' Гол. Бордо знову забиває. Чергова помилка від гравців Маріуполя. Обрізався на своїй половині поля Демірі, подарувавши м'яч Лаборду, який віддав вперед на хід Санхаре. Юнусс п'ятою скинув під удар Чуамені, який з лінії штрафного майданчика пробив точно в нижній кут.

47' Втік по лівій бровці Камано, обіграв двох суперників і з гострого кута пробив по воротах, але точність підвела гравця Бордо.

46' Заміна в перерві відбулася в складі Маріуполя. Замість В'ячеслава Чурко на другий тайм вийшов Андрій Борячук.

46' Другий тайм розпочинають гравці Маріуполя.

Перший тайм завершуєтсья перекатуванням м'ячу, дуже цікавий матч, цілих три голи в першій половині гри, але на жаль Маріуполь, поки що поступається.

45' Хвилину додає арбітр до першого тайму.

44' Вирізав хороший пас Мішньов на хід Чурку, який утікав на ворота суперника, але програв боротьбу за м'яч Плашилу.

43' Намагаються вже діграти приазовці перший тайм, але і Бордо особливо не пресингує.

42' Перша жовта картка в матчі. Підіграв собі рукою Чурко в спробі прийняти м'яч. Суддя розцінив це порушення на жовту.

41' Увірвався на швидкості в штрафну суперника Лаборд і вирізав на Камано, який з гострого кута пробив по воротах, але поруч зі штангою пройшов снаряд. 

40' Пробивав в боротьбі з суперником по воротах Фомін. Безсилий був Костіл, але сфера пройшла трохи вище поперечини.

37' Гол. Бордо забиває, жахлива помилка Худжамова. Далеко відпустив голкіпер м'яч у своєму штрафному і, в спробі вибити сферу подалі, влучив у ногу Лаборду, від якої снаряд полетів у сітку.

36' Протягнув м'яч по флангу Піхальонок і вирізав в штрафну на хід Чурко, але до того снаряд не дійшов. Добре в відборі відіграв Кунде

34' Чурко запускав пасом по флангу Полегенька, але той не зміг як слід обробити м'яч і випустив його за бокову лінію.

33' Гол. Бородо зрівнює рахунок у матчі. Хорошу комбінацію розіграли французи. Чуамені віддав на хід Санхаре, який в дотик вирізав в штрафну на Лаборда. Форвард відтіснив корпусом Бикова і пробив точно в нижній кут. 

32' У грубому підкаті Піхальонок збив в центрі поля Чуамені. Можна було показувати жовту, але на цей раз суддя пошкодував гравця Маріуполя.

31' Плашил вирізав хороший пас на хід Камано, який обіграв захисника і з лінії штрафного майданчика пробив по воротах, але в ствір не влучив.

30' Підхопив снаряд на фланзі Полегенько і спробував прострелити в штрафний, але рикошетом від ноги захисника м'яч відлетіла на кутовий. 

29' Розіграли м'яч гравці Бордо, але дуже швидко втратили його.

28' Притримав руками суперника на фланзі Демірі і уклав того на газон. Штрафний удар виконають футболісти Бордо.

27' Відібрав м'яч на половині поля суперника Лаборд і тут же виконав навіс в штрафну, але вийшов з воріт Худжамов і забрав м'яч в руки.

26' Виграв підбір Кама після невдалого виносу захисників і з льоту стрельнув по воротах, але точно в руки Худжамову прилетів снаряд.

25' Віддавав розрізний пас в штрафну Плашил на хід Лаборду, який міг вискакувати один на один з голкіпером, але в останній момент снаряд перехопив Дава.

23' Маріуполь намагаєтся збити темп гри, приазовцям це дуже вдало вдається робити, постійні перехваті в центрі та пасивний контроль м'яча активно використовують гравці українського клубу.

22' Обіграв суперника перед чужим штрафним майданчиком Тищенко і віддав вперед на хід Фоміну, який в дотик низом пробив в дальній кут, але поруч зі штангою пролетів снаряд.

21' Підхопив м'яч на фланзі Пуандже і тут же навісив на одинадцять метрів, де головою зумів пробити по воротах Лаборд, але Худжамов впорався.

20' Бордо трохи збавив темпи, Маріуполь створює пресинг, який змушує франзцузів помилятися.

19' Небезпечний удар від Дмитра Мишньова, Костіл відбиває м'яч, але після цього боковий арбітр зафіксував офсайд.

17' В центрі команди помилаються, віддають м'яч одне одному.

16' Черговий удар від гравців Бордо, тепер Яворський приймає удар на себе.

15' Дуже погана подача, Худжамов забирає м'яч у руки.

15' Отримав по ногах на фланзі Зейду від Тищенко. Все бачив арбітр і призначив штрафний удар на користь гостей.

14' Зачепився за м'яч в чужій штрафній Лаборд і з розвороту пробив у ближній кут, але снаряд потрапила в сітку із зовнішнього боку ворот.

13' Пробив головою Пабло з лінії воротарського після навісу з кута поля. Якимось дивом Худжамов зміг зловити м'яч  в руки і врятував свою команду.

12' Кутовий будуть виконувати гравці Бордо.

11' Непогана атака від Маріуполя. Підключився до атаки своєї команди Биков, виграв підбір у штрафний суперника і з ходу пробив по воротах, але в площину воріт не попал.

10' Ще один удар по воротам Худжамова, але тепер не вдало, забирає снаряд у руки кіпер Маріуполя.

9' Протягнув м'яч по флангу Пуандже і виконав навіс на дальню штангу. Снаряд ледь не залетів у сітку, але все ж пройшов поруч зі штангой.

8' Бордо починає насідати, швидкий гол від Маріуполя збентежив французів.

7' ГООООООООООЛ! Маріуполь відкриває рахунок в матчі. Навісив Тищенко з кута поля на одинадцять метрів. Тут Дава поборовся і зміг скинути під удар Мишньову, який з лінії штрафного майданчика в падінні пробив точно в девятку.

6' Накрутив на фланзі Чурко суперника і навісив на лінію воротарського, де готовий був замикати Фомін, але його випередив вийшов з воріт Костіл.

4' Не вдало розіграли гравці Бордо, удар від воріт.

4' Атака з правого флангу від французької команди, але після подачі м'яч пішов на кутовий.

3' Небезпечна подача, але Яворський вибиває снаряд з штрафного майданчика.

3' Кутовий заробляють гравці Бордо.

2' Бордо з перших хвилин йде вперед, не затримується м'яч в центрі поля.

1' Матч розпочався. З центру поля розіграли футболісти Бордо!

Команди вийшли на поле, ось-ось матч розпочнеться.

На жаль, в Одесі не дуже багато людей прийшло підтримати Маріуполь чи Бордо. Можливо тисяч 10-15, але здається ще менше.

Стали відомі склади команд на матч.

Сьогодні, 9 серпня Маріуполь продовжить турувати собі дорогу до групового етапу Ліги Європи.

Суперник у приазовців на стадії 3-го кваліфікаційного раунда, більш ніж серйозний - французький Бордо.

Чемпіон проведе для вас текстову онлайн-трансляцію поєдинку розпочинаючи з 19:45.

Раніше з'являлася інформація, що в Одесі фарбували газон перед матчем.

Нагадаємо, що у 2-му кваліфікаційному раунді Маріуполь пройшов швецький Юргорден за сумою двох матчів (1:1, 2:1).

Також Чемпіон анонсував матч Маріуполь - Бордо.

Раніше повідомлялося, що у Маріуполі гру покажуть на великому екрані в центрі міста.

Коментарі ()