Головне

Динамо - Шахтар: прогноз редакції Чемпіона

03.08.2018 08:33 2213 0
Динамо - Шахтар: прогноз редакції Чемпіона

Напередодні українського класико журналісти Чемпіона поділилися своїми очикуваннями та прогнозами на матч Динамо - Шахтар.

Валерій Ручка: Звісно донецький клуб має в своєму складі більше досвідченіших і якісніших виконавців. Але Динамо в минулому сезоні жодного разу не програло гірникам. Тим паче, що і цьогорічний Суперкубок був за киянами. Біло-сині останнім часом є надзвичайно складним суперником для гірників. Гра зікінчиться нічиєю  - 1:1.

Максим Буйдін: Востаннє Шахтар вигравав у Динамо в чемпіонаті України в квітні 2017 року, після чого у 5 -ти матчах УПЛ динамівці 4 рази перемагали і лише одна гра завершилася нічиєю. Саме це і має бути найбільшим подразником для гірників. Однак, не дивлячись на принциповість поєдинку для "приниженого" Шахтаря, саме впевненість динамівців має додати сил гравцям київського клубу. Перемога Динамо 2:1.

Богдан Проскуров: Особисто я не покладаю великих сподівань на цей матч. Динамо в очних зустрічах має безпрограшну серію і, я впевнений, вона не перерветься. Втім, думаю, що матч закінчиться нічиєю - 1:1, якщо, звичайно, судді не захочуть допомогти Шахтарю.

Андрій Твердохліб: Незважаючи на безпрограшну серію Динамо в останніх п'яти матчах чемпіонату проти Шахтаря, вважаю саме гірників фаворитами пари. Якщо бути відвертим, то гра Шахтаря виглядає більш якісною та солідною. Тим паче, будь-які серії рано чи пізно завершуються. Є відчуття, що обидві команди заб'ють, але все-таки перемогу здобудуть гості з рахунком 1:2.

Нагадаємо, що Чемпіон проведе для вас текстову онлайн-трансляцію поєдинку.

Коментарі ()