Українська правда

Палкін про скандал з футболками: Це все зроблено заради того, щоб відійти від теми Маріуполя

Сергей Шемшученко — 28 листопада 2017, 15:08
Сергій Палкін / ФК Шахтар

Заборона одягати футболки "Мій тато - герой" і погрози Шахтаря не вийти на матч з Олімпіком - нахабна брехня.

Про це заявив генеральний директор клубу Сергій Палкін.

"За два дні до матчу з Олімпіком ми отримали офіційний лист від Федерації футболу України про акцію на підтримку збройних сил України на кубковому матчі з Вересом, на якому діти повинні будуть вийти в футболках на підтримку військовослужбовців ЗСУ. Шахтар в той же день підтвердив свою згоду на участь", - зазначив Палкін.

"Виходячи з вищесказаного, у нас не було ніяких логічних підстав забороняти дітям надягати футболки на матчі з Олімпіком. Навіщо робити заборону на цьому матчі, але погоджуватися проводити акцію через три дні?!", - заявив генеральний директор клубу.

За його словами, заборона надягати футболки - це таке ж нахабна брехня, як і нібито погрози не вийти на матч.

"Будь-яка розсудлива людина розуміє - невихід на матч - це технічна поразка. Отримати 3-0 - в розпал чемпіонату, ви серйозно вірите в цю маячню?", - продовжив Палкін.

"У цій історії мені щиро шкода дітей, яких використовували як ширму, як прикриття справжніх мотивів. Їх цинічно використовували так само, як і організаторів цієї акції, Федерацію футболу АТО, чиї наміри розміняли на вигоду в інформаційній атаці", - впевнений функціонер.

Витрачено багато грошей, щоб розігнати цю тему із заголовками, в яких головний акцент зроблений на дітях і АТО. Проплачені публікації, зроблене вкидання в соцмережі і все заради того, щоб відійти від теми Маріуполя. А кому це треба, ми всі чудово розуміємо", - написав Палкін.