Головне

Шахтар погрожував не вийти на матч з Олімпіком, якщо хтось одягне футболки на підтримку воїнів АТО

26.11.2017 22:37 7348 0
Шахтар погрожував не вийти на матч з Олімпіком, якщо хтось одягне футболки на підтримку воїнів АТО

Шахтар погрожував не вийти на матч з Олімпіком, якщо хтось одягне футболки на підтримку воїнів АТО.

Про це йдеться у заяві Федерації футболу учасників АТО.

"Вранці 25 листопада на погоджувальній нараді команд, де обговорювалися всі організаційні питання перед матчем, був присутній керівник нашої федерації Руслан Руденко, і ніяких зауважень по благодійній акції "Мій тато - герой!" він не отримував від Шахтаря.

Спеціальними футболками гравців обох команд і діти були забезпечені заздалегідь. Але вже за кілька годин до початку матчу нам повідомили, що Шахтар відмовляється сам підтримувати благодійну акцію і виступає проти того, щоб команда Олімпік і діти учасників АТО виходили в цих футболках. Дослівно звучало так: "Якщо хтось вийде в таких футболках, то Шахтар не вийде на гру".

Що стосується заяв Шахтаря і керівництва ФФУ, про те, що на кубковий матч 29 листопада вони готові вивести дітей учасників АТО, повідомляємо, що наш лист від 7 листопада генеральному директору Палкіна щодо участі у благодійній акції "Мій тато - герой!" залишається без відповіді до цього дня!

Ніяких звернень і пропозицій до нашої федерації не надходило, що наштовхує на думку про чергову порожній піар-акції одноденки від ФФУ", - йдеться в заяві.

Нагадаємо, що Шахтар переміг Олімпік у матчі 17-го туру УПЛ (2:4).

Коментарі ()