Українська правда

Севідов: "Ми зараз не готові тягатися з Динамо"

Сергей Шемшученко — 31 жовтня 2015, 20:47

Металіст зараз перебуває в тій смузі, коли нереалізує навіть "напівмоменти".

Таку думку на прес-конференції після поразки від Динамо (0:2) висловив головний тренер харківського клубу Олександр Севідов.

"Можу привітати Динамо з перемогою і побажати команді удачі в Лізі чемпіонів. Що стосується сьогоднішньої гри, ми намагалися зіграти строго і дисципліновано, що у нас, в принципі, виходило. Ми мали свої "напівмоменти", у Володі Прийомова. Якби він забив, може у нас і був би якийсь шанс", - зазначив він.

"Ми зараз перебуваємо в тій смузі, коли нереалізуємо навіть "напівмоменти". А Динамо своїми можливостями біля наших воріт скористалося, це називається клас футболістів. Гравцям сьогодні пред'явити нічого, наскільки могли вони билися і старалися. Важко визначити, де вони беруть ці внутрішні резерви", - сказав тренер Металіста.

За словами Севідова, Металіст не заслуговує того місця, де нині перебуває.

"Мені дуже шкода, що команда знаходиться в такому стані, ми абсолютно не заслуговуємо того місця, де нині перебуваємо. Але, скаржитися - доля слабких. Намагаємося виправити ситуацію, хоча не все залежить від нас", - зауважив фахівець..

"На команди рівня Динамо ці футболістів мотивувати не потрібно. Вони самі хочуть показати себе проти учасників Ліги чемпіонів і Ліги Європи, це своєрідний тест. Ми зараз не готові тягатися з Динамо у "відкритий" футбол. Поставили гру від оборони, гранично щільно зігравши біля штрафного. Часом це виходило", - сказав він.

"Нам сьогодні важливий був не стільки результат або місце в таблиці. Я вже говорив, і сьогодні можу повторити, нам важливо зберегти клуб. Багато хто не віддає собі звіт, що з нами може статися через місяць. У нас досить багато проблем, але сьогоднішня гра якусь дещицю оптимізму в моїй душі залишила", - підкреслив Севідов, слова якого наводить прес-служба Динамо.