Українська правда

Кучеров: "Нічиєю задоволені"

Сергей Шемшученко — 22 жовтня 2011, 22:38

Гра проти "Кривбасу" для львівських "Карпат" видалася дуже складною.

Про це заявив в.о. головного тренера клубу Павло Кучеров, пише сайт криворіжців.

"Гра видалася для нас дуже складною з двох причин. По-перше, за останній тиждень багато чого сталося в колективі команди, пішов старший тренер, тому в ситуації, що склалася дуже важко було виходити на наступну гру. Мені теж було непросто, адже я опинився в трохи несподіваному положенні", - сказав він.

"Але я зробив те, що міг: в процесі підготовки до гри з "Кривбасом" спробував награти нові тактичні заготовки і дати якомога більше впевненості своїм гравцям для того, щоб добитися позитивного результату", - продовжив тренер.

"По-друге, вся гра для нас була дуже складна, особливо перший тайм, тому що така команда як "Карпати" любить грати в технічний комбінаційний футбол, а суперник запропонував нам силовий, "фізичний" футбол з довгими передачами. Було багато боротьби, єдиноборств, тому нам знадобився час, тому в першому таймі у нас були певні складнощі", - зазначив Кучеров.

Тренер розповів, що у другому тайм "Карпати" зробили певні тактичні перестановки.

"У другій половині матчу ми зробили відповідні висновки, здійснили деякі тактичні перестановки і зіграли трохи краще. У нас з'явилося більше впевненості, ми змогли трохи більше контролювати м'яч, тримати його попереду. Завдяки цьому наш суперник став допускати більше фолів, заробив червону картку. Хочу сказати, що у нас вийшло не все, що хотілося. Хоча в нинішній ситуації ми можемо бути задоволені тим, що заробили лише одне очко", - сказав Кучеров.

На питання, які зараз стоять завдання перед "Карпатами" і чи є атуальним потрапляння у єврокубки, Кучеров відповів: Я б хотів, звичайно, у відповідь на ваше запитання сказати «так» ... Але якщо ви поінформовані про ситуацію в турнірній таблиці і знаєте, на якому місці зараз знаходяться "Карпати", в якому стані перебуває команда після відходу старого тренера, то розумієте, що поставлене завдання не дуже просте для нас".

"Зараз же найголовніше завдання для команди, клубу та всіх, хто працює в "Карпатах" - набирати очки і боротися в кожному матчі з повною віддачею. Нам зараз потрібні всі очки, не важливо, одне або три. А дивитися в Лігу Європи ми зможемо тільки тоді, коли наблизимося до 8-го або 7-му місця. Коли гравці будуть показувати хороший результат, тоді можна буде думати і про єврокубки. Зараз же ця мета від нас далека", - підсумував тренер.