Головне

Лікарі заборонили Бєсєдіну летіти на матч Україна - Англія

У Римі збірна гратиме для наших уболівальників і особисто для Бєсєдіна
02.07.2021 08:08 10283 0
Лікарі заборонили Бєсєдіну летіти на матч Україна - Англія

Лікарі заборонили Артему Бєсєдіну летіти в Рим на матч 1/4 фіналу Євро-2020 Україна - Англія (3 липня).

Про це заявив глава УАФ Андрій Павелко.

"Лікарі збірної і Динамо не дозволяють зараз виліт Бєсєдіна до команди. Ми йому таку можливість дали, щоб він поїхав разом з дружиною в Рим і підтримував на трибуні нашу збірну. На жаль, лікар Динамо і лікар збірної заборонили такий переліт.

Зараз Артем буде проходити реабілітацію, буде лікуватися. Бажаємо якомога швидше повернутися на поле. Він нам дуже і дуже потрібен, нашій збірній, уболівальникам. Віримо, що Бєсєдін якомога швидше повернеться в футбол і буде радувати нас своєю грою.

А ми цінуємо його ігрові, бійцівські якості. Ця перемога збірної була присвячена саме йому. У наступному матчі збірна гратиме для наших уболівальників і особисто для Бєсєдіна.

Це історичний матч. Наша збірна вперше вийшла з групи. Вперше вийшли в 1/4 фіналу. Сподіваюся, це буде і далі продовжуватися, це вперше в історії. Дуже важливо, щоб такі емоції запам'яталися нашим уболівальникам", - зазначив Павелко.

Нагадаємо, Бєсєдін отримав важку травму коліна в овертаймі матчу 1/8 фіналу Євро-2020 проти Швеції (перемога 2:1). Форвард Динамо вибув з гри на півроку.

Раніше, шведський захисник вибачився перед Бєсєдіним.

Коментарі ()