Головне

Воррен: Команда Усика поширювала багато пропаганди щодо Ф’юрі

Френк Воррен розповів про організацію поєдинку Олександр Усик - Тайсон Ф’юрі.
26.10.2023 18:25 760 0
Воррен: Команда Усика поширювала багато пропаганди щодо Ф’юрі
Фото - gettyimages

Чемпіон світу за версією WBC у надважкій вазі Тайсон Ф'юрі (33-0-1, 24 KO) завжди хотів бою проти володаря титулів WBA, WBO та IBF Олександра Усика (21-0, 14 КО).

Про це розповів промоутер британця Френк Воррен.

"Ми оголосили про бій Усика з Ф’юрі у вересні ненавмисне. Якраз отримали згоду IBF, знали, що інформація про поєдинок витече. Вважали за краще самі оголосити про бій, ніж вона з’явилася б деінде.

Було стільки нісенітниці, що Ф’юрі не хоче цього бою. Команда Усика поширювала багато пропаганди, яка була неправдою. Тайсон підписав контракт на цей бій минулого року, але він не відбувся, бо промоутери не змогли забезпечити місце для проведення. Це був грудень, Усик отримав травму, потім лютий, потім квітень, потім ми намагалися влаштувати все в Лондоні – узгодили умови.

Потім їм запропонували провести бій у грудні цього року, а вони відмовилися від нього та використовували всі відмовки щодо того, що Тайсон просив більше. Він ніколи не просив нічого іншого. Контракт зі Skills Challenge закінчився. Ось, що відбулося", - сказав Воррен.

Раніше повідомлялося, що бій має відбутися наприкінці 2023 року у Саудівській Аравії, орієнтовна дата – 23 грудня. Якщо не вдасться влаштувати бій у грудні, то його обов'язково проведуть у січні 2024 року.

Коментарі ()