Українська правда

Усик: Багато спілкуюся з хлопцями, які зараз на передовій

Олександр Булава — 7 березня 2023, 12:52
Усик: Багато спілкуюся з хлопцями, які зараз на передовій
Фото - gettyimages

Чемпіон WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі Олександр Усик (20-0, 13 КО) підтримує контакт з українськими військовими.

Про це розповів сам український боксер в інтерв'ю Гарі Невіллу.

"Я не воював прямо там, де зараз воюють наші хлопці. Я був у Києві у теробороні – це було складно. Хлопці-військові – мої знайомі, адже я служив у прикордонних військах.

Коли я поїхав у госпіталь до цих пацанів, які лікувалися після перших місяців війни, вони сказали, що я зобов'язаний їхати готуватися [до реваншу з Джошуа] і повернутись додому з перемогою.

Актуально: Усик: Зеленський - єдиний президент, який не кинув свій народ

Я багато спілкуюсь із хлопцями, які зараз на передовій воюють. Я записую їм слова підтримки, вони передають мені якісь подарунки, також записують відео. Попри те, що вони перебувають в епіцентрі страшного бою, вони жартують – посилають мені смішні відео, виконують, іржуть. Вони так відволікають себе.

Востаннє мені надіслали відео із Бахмута. Чоловік знімає, і до нього не долетіло, жерсть, 5 метрів. Але він знімає відео і каже: "Дивись, братику, дякувати Богу, до нас не долетіло, і ми переїдемо в інше місце". Вони викопали окоп, розпалили багаття, гріються та кажуть: "Ми переїхали до п'ятизіркового готелю", – поділився Усик.

Олександр Усик