Головне

Кличко відреагував на вступ Усика до тероборони

Віталій Кличко прокоментував позицію Олександра Усика щодо російського вторгнення
16.03.2022 14:30 2009 0
Кличко відреагував на вступ Усика до тероборони
Фото - gettyimages

Колишній чемпіон світу та мер Києва Віталій Кличко гордиться чинним чемпіоном світу у надважкій вазі Олександром Усиком, який вступив у територіальну оборону Київської області.

Про це розповів сам міський голова столиці в інтерв'ю YouTube-каналу Українська правда.

"У мене була розмова з Олександром, але можу сказати, що йому не наставник. Усик досить доросла людина, вже багато чого досяг і в житті, у спорті. Його заяви можна було трактувати як в один, так і в інший бік. Вони були не чітко окреслені, і багато українців не могли зрозуміти, кого він справді підтримує.

Актуально: Усик - росіянам: Уже 2-3 покоління українців буде вас ненавидіти

Зараз він записався у територіальну оборону, зробив чітку заяву, що він перебуває на батьківщині, її захищатиме. Він до кожного, хто прийшов на нашу землю, поки що звернувся з проханням піти додому та закінчити це. А якщо не почують, то він теж використовуватиме свій досвід, знання та всі сили, щоб захищати нашу землю.

Я в розмові подякував Сашу. Мені було приємно по-людськи. Я йому зателефонував і подякував за це. Це було щиро від Сашка. Це дуже важливо, тому що Усик є великим авторитетом не лише в Україні, а й багато росіян дивляться на його позицію", - сказав Кличко.

Коментарі ()