Головне

Ломаченко - Коммі: Як це було

14.01.2022 18:49 58546 0
Ломаченко - Коммі: Як це було

Василь Ломаченко переміг одностайним рішенням суддів! 117:110, 119:108, 119:108 за записками суддів.

Бій завершено! Останній раунд не став виключенням! Тотальна домінація Василя Ломаченка і упевнена перемогу за очками. Чекаємо на рішення суддів.

11-раунд: Класно у кінцівці відпрацював Коммі, але до цього декілька хороших комбінацій провів Ломаченко. Чимало прямих ударів пропускає ганець. На нас чекає останній раунд!

10-раунд: Поодинокі удари викидує Коммі, але тотальна перевага на боці Ломаченка! Здається, ніби увесь ринг у володіннях українця і ганський боксер почуває себе не у своїй тарілці.

9-раунд: На початку раунду класну атаку провів Коммі, але далі Ломаченко повернув собі ініціативу і першим номером діяв, хоча й не надто активно. Ми переходимо у чемпіонські раунди!

8-раунд: Більш спокійний раунд від Ломаченка. Не так він активно йшов, можливо невеликий перепочинок взяв українець, щоб зробити свою справу у чемпіонських раундах.

7-раунд: Коммі опинився у нокдауні! Потужний боковий на відході завдав Ломаченко і поклав свого суперника на настил. Йшов у атаку українець, але Річард Коммі вистояв, бій продовжується!

6-раунд: Перебоксовує Ломаченко Коммі. Ганець тримається і навіть відповідає непоганими влучаннями, але наразі українець виглядає набагато переконливіше. Класні комбінації проводить Лома, завдаючи відразу по 2-3 точних удара.

5-раунд: Класно у цьому раунді по корпусу пробивав Лома. Старається ганець навіть у ближньому бою відповідати, але звісно тут себе як риба у воді почває Ломаченко. Зрозуміло, що Коммі чекає на один єдиний удар, який може принести йому перемогу.

4-раунд: Черговий хороший раунд від Ломаченка. Більше він влучає за суперника, хоча і Коммі відповідає поодиникими, але потужними ударами. Після раунду Ломаченко-старший порадив перед атакою підхоидити ближче і також не забувати про концентрацію!

Україна! Україна! Лунає на Медісон Сквер Гарден!

3-раунд: З кожним раундом різниця в швидкості стає все більш і більш помітною. Класно рухається Ломаченко і влучає по супернику боковими. Не встигає Коммі за Ломою!

2-раунд: Класно зближується Ломаченко і пробиває по Коммі. Знайшов українець налаштування саме під ганського боксера. Раунд за Ломаченком!

1-раунд: Активнішим був Коммі в першому раунді. У розвідці був Ломаченко в цьому раунді, кружляв навколо ганця, а ось Річард влучав і декілька потужних ударів прийняв український боксер.

Бій розпочато!

Тепер на ринг виходить Василь Ломаченко!

Річард Коммі виходить на арену!

Чемпіон світу в суперважкій вазі Олександр Усик підтримує свого колегу та друга!

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений 🇺🇦LomUs™️🇺🇦 (@lomus_official)

Василь Ломаченко очікує на вихід!

Тайсон Ф'юрі у перерві між боями привітам Боба Арума, якому нещодавно виповнилося 90 років! Британець прямо з рингу заспівів Happy Birthday to You!

Український суперважковаговик Андрій Тесленко технічним нокаутом програв бій американцю Джареду Андерсону.

Завершилися усі бої андеркарду. Зовсім скоро розпочнеться головна подія вечору!

Українець Василь Ломаченко (15-2-0, 7 KO) проведе бій проти ганця Річарда Коммі (30-3-0, 26 KO).

Бій заплановано на ніч із 11 на 12 грудня в Нью-Йорку на легендарній арені Madison Square Garden.

Початок бою орієнтовно о 6:00 за київським часом. Чемпіон проведе для вас текстовий онлайн в цій новині.

Коментарі ()