Головне

Став відомий гонорар Усика за бій проти Джошуа

Визначився приблизний гонорар Олександра Усика
21.09.2021 11:15 9839 0
Став відомий гонорар Усика за бій проти Джошуа

Український суперваговик Олександр Усик (18-0, 13 KO) за бій з чемпіоном світу за версіями WBA, IBF, WBO і IBO Ентоні Джошуа (24-1, 22 КО) отримає понад 3 млн фунтів.

Про це розповів колишній член тренерського штабу Володимира Кличка Сергій Городнічов.

"За цей бій Олександр Усик отримає три мільйони фунтів стерлінгів, може 3,2 млн. Чотири мільйони доларів він отримає. З цих грошей він заплатить податки в Англії, тому що після того, як Усик побоксує, отримає гонорар, він не вилетить з країни, поки не заплатить 50%. От і рахуйте: мінус 50 відсотків, плюс 30 відсотків промоутеру, 10-15 відсотків менеджерам. Там два тренери, директор команди, дієтологи, конспірологи, психологи - боже, там цілий загін. Природно, всім треба роздати. У підсумку він отримає приблизно мільйон, можливо, навіть менше.

На даному етапі він виходить боксувати для того, щоб виграти у Джошуа, завоювати популярність, стати чемпіоном світу і заробляти більше грошей.

Джошуа отримає 16-18 млн, не рахуючи платних трансляцій. Я не думаю, що Усик буде заробляти великі гроші з платних трансляцій, тому що вони все приховують і не говорять, скільки продано. Я не впевнений, що там ще назбирається велика кількість грошей, тому що їм потрібно покривати телебачення, стадіони - це теж не безплатно. На жаль, Усик отримає такий гонорар", - сказав Городнічов.

Поєдинок Олександр Усик - Ентоні Джошуа відбудеться 25 вересня в Лондоні.

Нагадаємо, Анатолій Ломаченко буде в кутку Усика в поєдинку з Джошуа.

Коментарі ()