Головне

Ломаченко: Я розумів, що буде 12 раундів

Українець розповів про свій план на бій з Лопесом
18.12.2020 12:25 2764 0
Ломаченко: Я розумів, що буде 12 раундів

Колишній чемпіон світу в легкій вазі Василь Ломаченко у бою з Теофімо Лопесом налаштовувався на всі 12 раундів.

Про це заявив сам боксер.

"Тактика на бій з Лопесом? Я повинен був змусити його йти вперед, змусити його промахуватися. На промаху я повинен був проводити свої комбінації.

Я розумів, що буде 12 раундів. Налаштовувався на 12 раундів і хотів, щоб було 12 раундів. Єдине, я розумів, що не можу відразу ж піти вперед. Я до кінця не міг відчути тієї дистанції, яка потрібна була. Я повинен був його провалити і відразу ж атакувати. До кінця цього відчути я не міг. Тільки коли я почав це відчувати - я почав включатися. Але це вже була друга половина поєдинку.

Критика за неправильний план на бій? Люди можуть говорити все, що завгодно. З боку всі професіонали і професори, які знають тактику і стратегію.

Не ті ноги? Останні шість раундів, я вважаю, були без питань. Якщо порівняємо його перші шість раундів - те, якої він шкоди завдав, і мої останні шість раундів. Я вважаю це були різні дві половини", - сказав Ломаченко.

 
 
 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация от 🇺🇦LomUs™️🇺🇦 (@lomus_official)

Нагадаємо, в бою за абсолютне чемпіонство в легкій вазі Василь Ломаченко поступився Теофімо Лопесу одноголосним рішенням суддів: 112-116, 111-117, 109-119.

Раніше менеджер Ломаченко Егіс Клімас заявив, що українець має бажання продовжувати битися в легкій вазі і хоче взяти реванш у Лопеса за поразку в жовтні.

Коментарі ()