Головне

Уткін: Не розумію, чому преса перетворила життя Усика на пекло

Російський футбольний коментатор підтримав українського боксера
29.05.2020 07:27 3457 2
Уткін: Не розумію, чому преса перетворила життя Усика на пекло

Приєднання Криму - як мінімум, сумнівне з точки зору закону, а швидше за все і незаконна дія. 

Про це заявив російський футбольний коментатор Василь Уткін.

"Чий Крим? Кримчан. І спробуйте заперечити. Я дуже добре розумію, що приєднання Криму - як мінімум, сумнівне з точки зору закону, а швидше за все і незаконна дія. Але мені все це дуже нагадує розмови про те, як у чоловіка забрали дружину, коли він був в запої. Розумієте, почуття у нього збереглися, але дружина від нього пішла. Він каже: "Ну як ти міг, ти ж мій сусід? Я, адже всього лише запив, але я ж повернуся тощо.

Я розумію, що є об'єктивно існуючі кордони. Це місце, де збирають податки. Але, власне кажучи, я нічого не чув про кримських партизанів. Я впевнений, що там не всі здорово влаштовано, але, по-моєму, в масі своїй там люди не дуже хочуть жити з Україною.

Ну це ж просто пекло, на яке перетворила українська преса життя Олександра Усика. Я навіть не знаю, як би я правильно себе вів на його місці. Я дуже красномовний, верткий, але й я часом не знаю, як дати відповідь на питання, щоб тебе просто давати спокій. А він адже, до всього іншого, ще й боксер. Яким би він не був розвиненим, але люблять і цінують його не за те, що він добре розмовляє", - зазначив Уткін.

Раніше, Чісора вказав на умову бою з Усиком. Чісора висловлював бажання допомогти Повєткіну підготуватися до бою з Вайтом.

Коментарі ()