Головне

Федерація боксу України пробила чергове дно, - юрист

04.03.2020 14:11 3660 2
Федерація боксу України пробила чергове дно, - юрист

Джерело - Чемпіон.

На засідання конторльно-дисциплінарного комітету Федерації боксу України у справі Віктора Вихриста не допустили адвоката спортсмена Юрія Юрченка.

Про це написав сам юрист на своїй сторінці у Facebook.

"Ось так ми - Адвокатское бюро "Юрченко Юрий і партнеры" / "YIY & partners" LF чекали з 9:50 до 11:10 засідання КДК Федераціі боксу щодо боксера-професіонала Віктора Вихриста, його тренера Александр Ляховой та менеджера Андрія Котельника! Чекали більше години!

Врешті КДК на чолі з Мангером прийняло рішення не допускати мене як адвоката для захисту прав боксера, тренера та менеджера, з причини відсутності моїх клієнтів та їх письмових пояснень. Вирішили потайки, навіть, не надавши нам слова, і не допустивши до кабінету де відбувалося засідання!

Це порушення як прав клієнтів, так і прав Адвоката!!! Висновок: Федерація боїться правди та світла/прозорості і пробила чергове дно!

Наші подальші дії - суд! За ці порушення КДК має відповісти - понести відповідальність, згідно законодавства України. І за порушення гарантій адвокатської діяльності, і за втручання в адвокатську діяльність!", - заявив Юрченко.

Нагадаємо, ФБУ дискваліфікувала Віктора Вихриста через те, що той перейшов у професіонали.

Раніше повідомлялося, що Володимир Кличко назвав дії федерації - неприпустимими.

 

Коментарі ()