Головне

Стівенсон розкритикував удар Гвоздика. ВІДЕО

01.12.2018 13:22 4261 0
Стівенсон розкритикував удар Гвоздика. ВІДЕО

Джерело - Luckypunch.net.

Чемпіон світу в напівважкій вазі за версією WBC Адоніс Стівенсон (29-1-1, 24 КО) вважає, що зможе отримати перемогу в чемпіонському бою проти Олександра Гвоздика (15-0, 12 КО), оскільки буде битися перед рідними трибунами і має відмінну мотивацію.

Також канадець впевнений, що для нього буде зручним стиль українця. Слова Стівенсона наводить Luckypunch.net.

"Це буде мій десятий захист титулу, збираюся здобути перемогу і зроблю все для неї. Мені потрібно бути сфокусованим на цьому бою, адже Гвоздик приїде в чужу країну, він приїде в мою країну, щоб виграти. Однак, я буду до цього готовий.

У мене велика мотивація на бій, плюс у мене скоро народиться маленька дочка. Вона стане для мене додатковою мотивацією. Так що ще раз повторю, зроблю все заради перемоги.

Я бачив деякі бої Гвоздика, бачив його поєдинок проти Карпенсі. Проти якого, до речі, я також бився. Але, я не люблю оцінювати боксера по відео, я зрозумію все про нього вже в рингу. Я знаю, що українець - хороший, технічний боксер.

Його удар не представляє для мене загрози. Я бачив багато боксерів з ударом за свою кар'єру. Я буду дуже сфокусований на бою, у мене хороший захист, та й пробити я ж теж можу. Все, що мені потрібно, щоб кого-небудь нокаутувати, - це всього лише один удар. І я це знаю", - сказав Стівенсон.

Бій Гвоздик - Стівенсон пройде сьогодні 1 грудня. Переглянути поєдинок ви зможете за даним посиланням.

Також, на нашому сайті ви можете ознайомитися з анонсом двобою.

Коментарі ()