Головне

Гвоздик - Стівенсон: слова після зважування

01.12.2018 10:30 2835 0
Гвоздик - Стівенсон: слова після зважування

Джерело - Чемпіон.

Напередодні в Квебек-Сіті (Канада) місцевий чемпіон WBC в напівважкій вазі (до 79,4 кг) ветеран рингу Адоніс Стівенсон (29-1-1, 24 KO) і українець Олександр Гвоздик (15-0, 12 KO) успішно впоралися з вагою - в ніч на 2 грудня за київським часом бійці зійдуться в очній сутичці.

А відразу ж після зважування обидва боксери поділилися думками.

"Знаю, що він - відмінний боксер, бронзовий призер ОІ та у нього європейський стиль боксування. Він відмінно рухається і володіє хорошою технікою. Але в його боксі є також і вразливі місця, якими я і планую скористатися. Думка букмекерів? Так мені плювати. Я не збираюся програвати. Я з 2013 року чемпіон світу. Знаєте, скільки за цей час було тих, хто в мені сумнівався? Якби я слухав всі ці "думки", то вже давним давно програв би кому-небудь титул. Я капец голодний. І хочу перемогти нокаутом. Мої вболівальники приходять за нокаутами, а не за тим, щоб дивитися 12-раундовий бій. Вони хочуть побачити тіло на канвасі. Вони такі ж, як і я. А я точно знаю, що мені потрібен всього один удар. І все. Шах і мат, чувак", - сказав Стівенсон.

Читайте також: Анонс і прогноз бою між Усиком та Стівенсоном

"Вірю, що я готовий фізично до того, що мені належить зробити. Моє завдання - бути швидшим, розумнішим, більш сконцентрованим, завжди на крок попереду. Його ліва рука - сильніше правої, але необхідно пам'ятати, що і передньою рукою він може здорово пробити. Робота з Тедді Атласом - це відмінний досвід. Він став для мене справжнім наставником. Він дуже вимогливий, не вибачає помилок. А це саме те, що мені і треба. Він може допомогти мені і в тактиці, і у фізиці. Ми перебудували план тренувань. Вірю, що це спрацює. Незважаючи на вік, Стівенсон дуже сильний. Знаю, що він буде робити в ринзі. Як він і заявив на прес-конференції, він збирається дочекатися від мене помилки і зловити на цьому. Тому необхідно бути уважним на 100%. І нічого не прогавити", -аголосив Гвоздик.

Нагадаємо, на Чемпіоні ви можете дізнатися де дивитися поєдинок.

 

Коментарі ()