Головне

Легендарний гравець Дніпра та Динамо звернувся до Зеленського у зв'язку з арештом Павелка

Відомий ексфутболіст - на боці президента УАФ
16.06.2023 14:19 Андрій Дунець 5718 4
Легендарний гравець Дніпра та Динамо звернувся до Зеленського у зв'язку з арештом Павелка

Перший віцепрезидент Української асоціації футболу Олег Протасов вважає замовним рішення Шевченківського районного суду міста Львова про відправлення Андрія Павелка в СІЗО та попросив допомоги в президента України.

Відповідний допис функціонер опублікував у Facebook.

"У країні — війна. Наші воїни віддають свої життя в боротьбі за незалежність України, захищаючи наші демократичні цінності. І водночас у нашому тилу продовжують процвітати незаконні методи тиску, замовне переслідування, ручний режим керування суддями.

Зараз я особисто звертаюся до Президента України Володимира Зеленського! Я прошу Вашого втручання у ситуацію, бо ви, як ніхто, обізнані із роботою УАФ на чолі з Андрієм Павелком. Ви, як ніхто, розумієте, чому проросійське лоббі прагнуло завадити Україні мати власне представництво в УЄФА. Ви також, упевнений, розумієте, що справа, в якій зараз відбувається суто замовна розправа над керівником українського футболу, була раніше вже розслідувана НАБУ, і жодні звинувачення не підтвердилися", - зокрема написав Протасов.

Протасов є відомим у минулому футболістом, який вигравав чемпіонат СРСР із Дніпром та київським Динамо, а також тричі ставав найкращим бомбардиром першості.

Нагадаємо, суд відправив президента УАФ Андрія Павелка у СІЗО в межах кримінальної справи про завод із виготовлення штучних футбольних полів.

Павелко: Все буде добре, Україна переможе

Редакція не впливає на зміст блогів і не несе відповідальності за думку, яку автори висловлюють на сторінках champion.com.ua

Коментарі ()