Українська правда

Динамо здійснило трансфер у найкращих традиціях Євгена Кошового, – головред Чемпіона

— 18 січня 2023, 16:15
Динамо здійснило трансфер у найкращих традиціях Євгена Кошового, – головред Чемпіона

Головний редактор сайту "Чемпіон" Андрій Твердохліб іронічно порівняв трансфери Михайла Мудрика з Шахтаря в Челсі та Віктора Циганкова - з Динамо до Жирони.

І порівняння вийшло явно не на користь менеджменту київського клубу та його президента Ігоря Суркіса.

"Шахтар здійснив, напевне, перший трансфер в історії нашого футболу за всіма законами лютої і безжальної "епохи Instagram", а Динамо - у своїх найкращих традиціях "горбачівської Перебудови", чи то пак - "Євгена Кошового"", - написав Твердохліб на своїй сторінці у Фейсбуці.

Відомого коміка Євгена Кошового журналіст згадав не випадково. Напередодні офіційний Інстаграм Динамо опублікував у сторіз світлину-рекламу власного фанмагазину, на якій Кошовий тримає пакети із символікою чинних віцечемпіонів України.

Це фото обурило вболівальників - мовляли, воно продемонструвало низький рівень маркетингової служби клубу. В мережі миттєво з'явилося безліч жартів на цю тему з фотографією Євгена Кошового.

Додамо, що в підсумку Віктор Циганков залишив Динамо все ж не безкоштовно. Жирона заплатила за 25-річного гравця 5 млн євро. Також за договором Динамо отримає 50% від суми від наступного продажу футболіста.

Ігор Суркіс Віктор Циганков Шахтар Михайло Мудрик Динамо Кошовий