Українська правда

Циганков зворушливо зі сльозами на очах попрощався з уболівальниками Динамо - відео

Андрій Твердохліб — 17 січня 2023, 23:12
Циганков зворушливо зі сльозами на очах попрощався з уболівальниками Динамо - відео

Новачок іспанської Жирони Віктор Циганков звернувся до уболівальників Динамо, гравців і усіх причетних до клубу.

"Настала мить, коли я прощаюся з клубом Динамо Київ. Звичайно я бачив цей момент інакше, але, на жаль, є так як є. Я сподівався, що клуб отримає за мене більші гроші. Все ж таки ми досягли компромісу й Динамо отримає за мене компенсацію, тому я покидаю Київ саме зараз, а не влітку. Динамо - клуб, який мене виховав. Я приїхав до Києва 13-річним хлопчиком і став у Динамо тим, ким я є зараз.

Я хочу подякувати усім, хто причетний до клубу Динамо Київ - співробітникам, тренерам, академії, гравцям. Я пройшов увесь цей шлях з вами. Дякую! Завдяки вам я сьогодні маю можливість спробувати свої сили в одній із найсильніших ліг світу. Дякую вболівальникам. За все: критику та шалену підтримку", - сказав зокрема Циганков.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Viktor Tsygankov 🇺🇦 (@viktortsygankov)

Вінгер збірної України уже встиг познайомитись зі своїми новими партнерами та тренерським штабом.

Гравець підписав контракт до кінця сезону, після чого угоду буде пролонговано до 2027 року. За інформаціює ЗМІ, Жирона заплатила компенсацію київському клубу в розмірі 5 млн. євро + 50% кияни отримають від наступного трансферу (що більше схоже на фейк.- ред).

Кілька днів тому Циганков підписав попередній контракт з іспанцями та влітку мав право покинути Динамо в статусі вільного агента - безкоштовно.

За Динамо Циганков провів 236 матчів у всіх турнірах, у тому числі 64 – в єврокубках. На рахунку Віктора - 94 голи, з яких 77 - у чемпіонатах України, 4 - в національному Кубку та 13 - на міжнародній арені.

За національну збірну України Циганков провів 43 матчі і забив в них 7 голів. Одного разу став чемпіоном з Динамо, двічі перемагав в Кубку та Суперкубку країни.