Головне

Згадати все. Як 70-кілограмовий українець знищив 110-кілограмового дагестанця

31.10.2021 12:18 Андрій Твердохліб 22592 2
Згадати все. Як 70-кілограмовий українець знищив 110-кілограмового дагестанця

Джерело - Чемпіон.

Напередодні славетний рівненський армрестлер Олег Жох став чемпіоном Європи.

14 листопада 2018 року титуловані український армрестлери Андрій Пушкар, Олег Жох і його батько Сергій потрапили у жахливу аварію  на трасі "Київ – Чоп" під Рівним. Спортсмени поспішали до Львова, звідки мали летіти на турнір до Польщі. 

Їхній автомобіль, як повідомили у поліції, ймовірно, занесло на смугу зустрічного руху, де він зіткнувся з вантажівкою. Водій вантажівки не постраждав. Всі учасники ДТП були тверезі.

Андрій Пушкар і Сергій Жох загинули на місці. Олега з важкими травмами доставили до реанімації. Після цього спортсмен проходив довгий курс реабілітації. Більше двох років знадобилося Олегу щоб повернутися до великого спорту - наприкінці 2020 року армрестлер виграв чемпіонат і Кубок України.

А в далекому 2012 році Жох здобув одну із своїх найславетніших перемог на турнірі A1 Russian Open-2012 перемігши дагестанця Зелімхана Занкарханова. Епічність того поєдинку полягає у вазі атлетів: в українця - 70 кг, у росіянина - 110 кг.

Редакція не впливає на зміст блогів і не несе відповідальності за думку, яку автори висловлюють на сторінках champion.com.ua

Коментарі ()