Головне

Сфотографуватися з чемпіонським поясом Володимира Кличка можна за 150 доларів

Усі виручені кошти з продажу будуть направлені на розвиток музею Кличко
19.02.2020 16:10 Андрій Твердохліб 5464 2
Сфотографуватися з чемпіонським поясом Володимира Кличка можна за 150 доларів

Джерело - klitschko-brothers.

На українському ринку з’явився стартап PayPhone X. Завдяки ньому тепер звичайний фан може замовити у зірки спорту або шоу-бізнесу персональне відео-привітання, списатися в соцмережах або поговорити зі своїм кумиром по телефону.

Замовити фото з автографом і багато іншого.

Серед ексклюзивних пропозицій - можливість сфотографуватися з оригінальним чемпіонським поясом Володимира Кличка. За це задоволення потрібно буде заплатити гривневий еквівалент 150 доларів, після чого приїхати для проведення фотосесії в музей Кличко, який знаходиться на території НСК Олімпійський у Києві.

Всі виручені кошти підуть на розвиток музею Кличко.

Музей Кличко - соціальний проект. Музей розташований на території НСК Олімпійський. Його було відкрито 1 червня 2014 року. У рамках екскурсії відвідувачам демонструється 30-хвилинне унікальне мотиваційне мультимедійне шоу "Історія однієї мрії" про двох братів, які мріяли стати чемпіонами і що в підсумку з цього вийшло.

Також в музеї представлені понад 100 ексклюзивних трофеїв від Віталія та Володимира, включаючи оригінали їх чемпіонських поясів.

За час роботи музею тут побували понад 200 тисяч відвідувачів, 70 відсотків з яких діти і школярі.

Редакція не впливає на зміст блогів і не несе відповідальності за думку, яку автори висловлюють на сторінках champion.com.ua

Коментарі ()