Головне

Бринзак готовий піти з біатлону

24.12.2018 12:47 3136 0
Бринзак готовий піти з біатлону

Президент Федерації біатлону України Володимир Бринзак заявив, що готовий негайно покинути свою посаду.

Його цитує Український біатлон.

"Припустимо, я піддамся на хвилю негативних висловлювань і піду з біатлону. Я готовий хоч сьогодні. І що далі? Відразу йдуть всі спонсори, які підтримують команду на основі особистих контактів. І хто буде вникати, займатися усім цим? У мене ще вистачає сил і знань, щоб розвивати біатлон в Україні на гідному рівні.

  Актуально: Біатлон онлайн - пряма трансляція Кубку Світу

Це тільки здається, що все добре, механізм працює сам по собі, і треба просто молодого менеджера. А насправді кожен день доводиться вникати у велику кількість проблем, розуміти, що відбувається на різних напрямках. Цього року виповнилося 20 років, як я керую федерацією. За цей період тільки на зимових міжнародних стартах різного рівня завойовано 355 медалей.

  Актуально: Біатлон онлайн. Сезон 2018/19: день за днем

У той час як до 1998 року — всього 25. Звичайно, без помилок не обходилося — не помиляється тільки той, хто не працює. Але сказати, що наша команда працювала неефективно — велика несправедливість. Я впевнений, що після попередньої Олімпіади ми зобов'язані створити команду на Пекін-2022. Це питання принципу", — сказав Бринзак.

Нагадаємо, Бринзак розкритикував Підручного за висловлюваня з приводу недопрацювання сервісменів.

Коментарі ()