Головне

Бринзак про спіч Підручного: вийшов варіант Валя Семеренко №2

24.12.2018 11:56 4056 1
Бринзак про спіч Підручного: вийшов варіант Валя Семеренко №2

Президент федерації біатлону України Володимир Бринзак критично поставився до висловлювання Дмитра Підручного після гонки з масовим стартом. А цю ситуацію порівняв із інцидентом, який стався з Валентина Семеренко.

Його цитує Український біатлон.

"У першу чергу, я б радив Дімі такі питання вирішувати за столом на зборах команди, а не через пресу. Я був на двох етапах Кубка світу: в Поклюці і Гохфільцені, й ніхто з хлопців з приводу лиж до мене не звертався. Говорили про різні фінансові питання: підвищення зарплат, необхідності покупки нового приклада, лиж тощо.

  Актуально: Загальний залік Кубка світу: двоє українців у ТОП-30

Я і сам бачив, що не завжди лижі працювали найкращим чином. Але про те, що так гостро стоїть ситуація з мастилом лиж, я дізнався не з команди.

  Актуально: Біатлон онлайн. Сезон 2018/19: день за днем

Хоча я, напевно, - перший, хто зацікавлений, щоб все було в порядку за всіма складовими роботи всередині команди. Я для того і приїжджаю на етапи Кубка світу, щоб збиратися разом, за одним столом, ставити питання, знаходити рішення. А не відкладати все на весну або вихлюпувати в пресу постфактум. Зараз же вийшов варіант "Валя Семеренко номер 2" - Діма висловився на емоціях в прямому ефірі, а далі пішла хвиля обговорень яка мало чим допоможе команді і тільки шкодитиме", — заявив Бринзак.

Нагадаємо, жодна українка не потрапила в ТОП-10 загального заліку Кубка світу.

Коментарі ()