Головне

Ставки на Лігу чемпіонів 2021: матчі плей-офф

Рекомендації для матчів Ліги Чемпіонів ¼ фіналу 2021. Які команди мають більше шансів на прохід до півфіналу. Загальні поради для ставок на плей-офф
07.04.2021 20:00 4848 0
Ставки на Лігу чемпіонів 2021: матчі плей-офф
Ставки на Лігу чемпіонів 2021

Джерело - Чемпіон.

Ліга чемпіонів 2020/2021 набирає обертів. Команди розпочинають боротьбу в ¼ фіналу турніру. У цьому матеріалі проаналізуємо кращі стратегії ставок на ігри плей-офф найбільш престижного європейського турніру, дамо конкретні поради щодо ставок.

Букмекер Привітальний бонус Промокод 2021

1xbet

1xbet logo

1500EUR

1XMAX

Фаворит Україна

Фаворит Спорт Украина

Ставка без риска до 500 UAH +100% к депозиту

FAV***

Pari Match

Пари Матч

МАТЧІ LIVE

На сайті букмерера >

Ставки на гостей

Коли зустрічаються найсильніші команди Європі, цінність власного поля зменшується. Тобто, умовний Ювентус, або Реал цілком реально зможуть обіграти, або принаймні добитися нічиєї з таким же сильним клубом. Так само ці команди можуть поступитися вдома. 

Потрібно враховувати, що коефіцієнти на гостьовий клуб значно вище. Як правило, коефіцієнти на Лігу чемпіонів на гостей починаються з 3 ( якщо зустрічаються приблизно рівні команди). Які ставки просяться в ігровий купон? Перш за все, Ф2(0), Х2, П2. Достатньо витрачати на кожну позицію до 5% від банку, і можна вийти в плюс, вгадуючи навіть 40% ставок.

Зрозуміло, що ставки на Лігу чемпіонів потрібно робити з урахуванням стану команд. Наприклад, Порту в 1/8 фіналу несподівано здолав Ювентус. Але якщо згадати, як "Дракони" вправно діють на власному полі і нерідко обігрують топові команди, то можна зрозуміти їх успіх. У подібних зустрічах непогано заходять ставки на +1 гостей. Якщо ж господарі виграють з різницею в один м’яч, беттору вертаються кошти.

Наразі ми маємо такі пари на чвертьфінал Ліги чемпіонів:

1. Ліверпуль – Реал Мадрид

2. Манчестер Сіті – Борусія

3. Челсі – Порту

4. Баварія – ПСЖ

Можна припустити, що в декількох поєдинках гостям вдасться виграти, або добитися нічиєї. Наприклад, Манчестер Сіті, Баварія або Реал спроможні на подібні успіхи.

Тотал менше в перших матчах

Більшість болільників сподіваються побачити видовищні матчі з голами. Але не всі команди готові з перших хвилин атакувати ворота суперників. Розуміючи, що ціна матчу плей-офф дуже висока, клуби більше уваги приділяють обороні власних воріт. Але клієнти букмекерських контор наполегливо ставлять на тотал більше в різних інтерпретаціях. Звісно такий підхід приводить до того, що букмекери знижують коефіцієнти на ТБ, та збільшують на ТМ.

Ставки на Лігу чемпіонів потрібно робити виважено, з урахуванням попередніх результатів команд, їх кадрового потенціалу, успіхів на невдач. Перші матч плей-офф нерідко проходять у рівній боротьбі з мінімальною кількістю моментів. Тому є сенс ставити або на ТМ(2,5) в матчі, або на ТМ(1,5) у таймах, чи проти голу будь-якої команди.

Для прикладу візьмемо поєдинок Порту - Челсі, який відбудеться в Португалії. Напрошуються ставки на нижній тотал. Крім вказаних вище причин є ще одна – Челсі дуже вдало захищався в попередніх гостьових матчах, пропустивши тільки одного разу:

Порту - Челсі

В двох матчах 1/8 фіналу з Атлетико лондонці не пропустили ні разу. Порту, звісно, намагатиметься забити бодай раз, але також не будуть кидати всі сили в атаку. Тому з великою ймовірністю можна припустити тактичне протистояння саме в першому матчі з мінімальною кількістю моментів.

Щось подібне очікується в першій грі між Реалом та Ліверпулем. Команди дуже сильно діють зараз в захисті, тому слід чекати від них виважених дій без ризиків в Мадриді. Логічними будуть ставки на нижні тотали і в цьому матчі.

Аналогічний підхід можна застосовувати до перших матів Ліги чемпіонів на стадії півфіналу. Ціна помилки стане ще вищою, тому команди, ймовірно, оберуть обережну тактику.

На голи у матчах-відповідях Ліги чемпіонів

Будь-який чвертьфінал Ліги чемпіонів 2021 з великою ймовірністю стане напруженим. Тобто, переможці двобіїв визначатимуться у другому матчі. Якщо в перших баталіях ми очікуємо поміркованих дій від команд з мінімальним ризиком в центрі поля, то в других матчах – навпаки.

Якщо одна з команд отримає негативний результат у першій зустрічі, вона намагатиметься йти вперед великими силами, оголюючи тили. Тому слід очікувати гострих контратак від опонентів. В таких іграх шанси побачити гольовий спектакль зростають. Матч ПСЖ – Баварія може стати таким. Цілком реально, що мюнхенці переможуть французів в першому матчі. Парижанам потрібно буде відігрувати фору і вони змушені атакувати великими силами. Враховуючи вміння баварців забивати, а також великий потенціал парижан в атаці, логічною будуть ставки на ТБ (2,5) або на голи команд в таймах, чи в матчі.

ПСЖ – Баварія

Майже того самого слід очікувати в грі Манчестер Сіті та Борусії. Обидві команди полюбляють забивати, але англійці роблять це з великим натхненням в цьому сезоні. Вражає переможна серія "Сіті" з більш ніж 20 матчів. Звісно, що "містяни" на власному полі збираються грати в активний футбол. Велике питання, чи зможуть футболісти Дортмунду з такою грою в обороні не пропустити. Звісно, що прогнози на Лігу чемпіонів робити складно. Але цей матч більше за інші підходить для ставок на ТБ(2,5) та голи.

Прохід у півфінал

Ставки на Лігу чемпіонів можуть бути довгостроковими. Багато бетторів ставлять на прохід у наступний раунд. Так, спрогнозувати, хто з учасників потрапить до півфіналу у 2021 році непросто. Але є багатий досвід попередніх турнірів, коли гарних результатів добивалися організовані та збалансовані команди.

Зараз на прохід, в першу чергу, претендують, Манчестер Сіті, Челсі, Реал, Баварія Враховуючи результати цих клубів за останні місяці, можна зробити припущення, що їм вдасться подолати суперників.

Найскладніше спрогнозувати, як завершиться двобій Ліверпуль – Реал Мадрид. Обидві команди демонструють непоганий футбол, добре діють в обороні. Але позиції Реалу вважаються міцнішими. Іспанці стабільно грають протягом другого кола, вкрай мало програють, та багато перемагають. Як не дивно, але в обороні мадридці діють дуже організовано, не залишаючи багато шансів опонентам. Тому Реал впевненно пройшов Аталанту в 1/8 фіналу та впритул наблизився до першого Атлетика в чемпіонаті Іспанії.

Ліверпуль не може похвалитися подібним. Англійці лише в останній місяць демонструють якісний футбол. Але до цього англійці поступалися навіть посереднім командам. Причина – кадрові проблеми та криза в грі. Тому є великі сумніви в здатності Ліверпуля пройти в півфінал.

Аналізуючи спроможність команд пройти далі, обов’язково потрібно враховувати навантаження та мотивацію в різних турнірах. Наприклад, футболісти Баварії завжди максимально вмотивовані і Лізі чемпіонів та вирішують питання чемпіонства в Бундеслізі за декілька турів до фінішу. Тому обіграти мюнхенців у плей-офф дуже непросто. Навіть ПСЖ с його супер складом і зірковими гравцями.

Висновки

Футбол і Ліга чемпіонів давно є синонімами яскравого видовища. Ставки на Лігу чемпіонів приваблюють як звичайних вболівальників, так і професійних бетторів. Сподіваємося, що наші рекомендації допоможуть гравцям зробити вигідні ставки. Вигідні коефіцієнти пропонують букмекери 1хбет, Парі Матч, Фаворит, Піннакл.

Коментарі ()