Головне

Додаток Лига ставок

В статті вказані основні особливості букмекера Лига ставок. Приведені переваги та недоліки контори. Також в статті є опис такої програми, як додаток Лига ставок
05.03.2021 19:25 2404 0
Додаток Лига ставок
Додаток Лига ставок

gЛига ставок - це один з найбільш популярних букмекерів на сучасному російському ринку послуг у сфері беттінга. Попри те, що контора з'явилась тільки у 2008 році, вона вже завоювала солідний "шматок" сегмента, користується стабільно високою популярністю і має досить великий валовий прибуток.  Лига ставок – це легальний букмекер, діяльність якого регулюється об'єднанням "Перший ЦУПІС". Граючи тут, ви можете бути впевнені в тому, що ваші інтереси захищені. У цього букмекера є кілька вагомих переваг, але особливо відзначити варто дві – можливість перегляду трансляцій та фірмовий софт. Додаток  Лига ставок - це зручне та сучасне програмне забезпечення, яке дозволяє робити ставки на спорт в один клік.

Коротка характеристика букмекера

Припустимо, що ви новачок і хочете обрати новий майданчик для ставок на спорт. Спершу ви захочете більше дізнатися про букмекерів, його особливості, адже подібних платформ багато, і кожна з них чимось відрізняється від інших. Лига ставок – це надійний оператор з позитивною репутацією. Цей букмекер не женеться за короткостроковою надбавкою до відвідуваності, він націлений на тих беттерів, які залишаються на сайті після перших пари ставок. Особлива тема – це Лига ставок футбол. Букмекер виступає офіційним спонсором і партнером РПЛ, тут часто проходять сезонні акції, присвячені цій події. Якщо ви є затятим фанатом російського футболу, то ця площадка вам однозначно підійде.

характеристика букмекера

Лінія, коефіцієнти і маржа

Будь-який букмекер бере частину прибутку зі ставок. Це називається маржинальний дохід. У випадку з цим букмекером, рівень цього показника становить для ставок типу "Ординар" – 4-7%, для парі в категорії "Live" – 7-9%. Якщо розглядати "гарячі події", то показник буде вище середнього, а у випадку зі "смолл-маркетами" – нижче середнього. Лінія букмекера охоплює понад 100 подій, розпис по основним категоріям, включаючи хокей, баскетбол, теніс, досить докладна. Окремо стоїть Лига ставок футбол. Подій із цього виду спорту на майданчику досить багато, акцент зроблений на матчах у РФ, причому, як національного, так і регіонального рівня.

Що стосується коефіцієнтів, вони, цілком очікувано, середні. По більшості позицій користувач отримуватиме більше, якщо буде грати через офшорну БК. Але це – та плата, яку беттери згодні терпіти за гарантію безпеки угод. Додаток Лига ставок – це зручний і простий спосіб робити ставки по обраних позиціях. Лінія в додатку відображається коректно й оновлюється дуже швидко.

Додатковий контент і софт

Додаток Лига ставок – це одна з основних переваг букмекера. На деяких платформах не те що добре зробленого, але навіть поганого софта просто немає. Це при тому, що, на відміну від комп'ютера, смартфон завжди з вами. Встановивши додаток Лига ставок, ви отримуєте можливість завжди бути на зв'язку, швидше реагувати на свіжі новини, чутки або зміни в матчі. Тим більше, що так робити ставки просто зручніше. Додаток Лига ставок – це дуже простий у використанні софт у фірмовій оболонці, який можна завантажити прямо із сайту, клацнувши по відповідній категорії.

Оскільки це легальний букмекер, на ресурсі немає жодного іншого контенту у вигляді, наприклад, слотів, рулетки або лотереї. Тут доступні лише ставки на спорт. З додаткового функціоналу можна відзначити можливість дивитися трансляції прямо із інтернет-порталу. Для цього потрібно пройти Лига ставок вхід на сайт, потім вибрати відповідну позицію і запустити Adobe Flash Player.

Додатковий контент і софт

Взаєморозрахунки з оператором

Оскільки, знову ж таки, Лига ставок – це легальний букмекер, ви можете поповнити свій рахунок із будь-якого терміналу у РФ. Також для цього підходять ППС, офіси "Першого ЦУПІС" або відділення банків. Ви також можете провести транзакцію онлайн. Використовуйте картки систем VISA/MC, інтернет-банкінг, "електронні гаманці" Web Money, "Ківі-банк" і "Яндекс. Гроші". Мінімальна сума ставки на сайті – 10 рублів, максимальний виграш по парі – 10 млн рублів. Залежно від конкретного парі варіюються й умови взаєморозрахунків, наприклад, розмір комісії. Крім того, із кожної успішної ставки користувач повинен сплатити податок, він становить для резидентів – 13%, для інших – 30%. Щоб вивести гроші, потрібно спочатку провести Лига ставок вхід на сайт, після чого залишити в особистому кабінеті заявку. Або скористайтеся альтернативним способом. Увійдіть в особистий кабінет через додаток Лига ставок, після чого залиште заявку там.

Бонуси та промо-кампанія

Лига ставок фрібет і інші заохочення - це хороша можливість для користувача почати гру на майданчику із мінімальним ризиком. Оскільки ви не будете використовувати свої кошти, а тільки бонусні, ви нічого не втратите у разі програшу.

Букмекер може запропонувати вам наступні заохочення:

  • Страховка першої ставки. Якщо ви уклали парі відразу після реєстрації за тими умовами, які вказані у опису цієї акції, букмекер виплатить вам її незалежно від підсумків події.
  • Додатковий фрібет. Умови бонусу максимально прості. Потрібно привести на сайт товариша, який пройде по вашому реферальному посиланню реєстрацію та поповнить свій рахунок. За це ви отримаєте вітальний фрібет на суму у 500 рублів.
  • Експрес дня. Робіть ставки по лініях, зазначених букмекером, щоб отримати додатковий відсоток до виграшу, якщо ваш прогноз виявиться вірним.

Обираючи заохочення, пам'ятайте про те, що кожен бонус має свої умовами відіграшу. Дотримуйтесь правил оператора щодо промо-кампанії, щоб уникнути складнощів.

Лига ставок реєстрація

Перед тим, як перейти до ставок на спорт, користувачеві потрібно створити обліковий запис і пройти автентифікацію:

  • Перейдіть на офіційний сайт оператора - https://www.ligastavok.ru/.
  • Справа є помаранчева клавіша "Реєстрація". Клацніть по ній.
  • Введіть ім'я, адресу електронної пошти та номер телефону. На нього вам прийде код.
  • Впишіть комбінацію, натисніть "Далі".
  • Заповніть інші поля, впишіть номер рахунку, виберіть валюту і завершіть реєстрацію.
  • Залишилося тільки пройти верифікацію та перевести перший депозит.

Прочитайте цю статтю про Промокод БК Лига Ставок.

Пам’ятайте про те, що потрібно "прив'язати" аккаунт в особистому кабінеті на сайті "Першого ЦУПІС". І ще один момент, якщо у вас є клубна карта Лига ставок, ви можете пройти авторизацію через неї.

Висновки

Лига ставок - це один із тих букмекерів, які міцно стоять на ногах, мають свою аудиторією і не ганяються за швидким прибутком від сезонного напливу беттерів. Тут немає дуже вигідних акцій, високих коефіцієнтів та інших "принад", які притягують гравців. Це простий, надійний і безпечний майданчик для тих, хто знайомий з беттінгом, має свою стратегію і розбирається в ставках. Новачкам теж варто придивитися до цього ресурсу. Це хороший вибір для гри на перспективу.

Коментарі ()