Головне

Джордан виграв у Китаї судову справу, яку розглядали 8 років

10.04.2020 13:55 3001 0
Джордан виграв у Китаї судову справу, яку розглядали 8 років

Легендарний американський баскетболіст Майкл Джордан виграв справу про незаконне використання торгової марки китайським виробником, розгляд якої тривав 8 років.

Про це повідомляє Clutch Points.

Верховний суд Китаю виніс рішення на користь легенди Національної баскетбольної асоціації Майкла Джордана в справі про незаконне використання торговельної марки місцевим виробником спортивного одягу. Розгляд тривав 8 років.

Мова йде про компанію Qiaodan Sports, яка використовувала у виробництві своїх товарів китайський переклад імені Джордана.

Шестиразовий переможець чемпіонату НБА у 2016 році вже вигравав позов у цієї компанії, проте їй до теперішнього часу дозволялося використовувати варіант його імені в китайській транскрипції.

Незважаючи на постанову суду, китайська фірма поки ще може використовувати свій логотип, який має схожість з емблемою Jumpman, створеною Nike для просування лінії спортивного взуття Air Jordan.

Верховний суд передав справу про використання логотипу на повторний розгляд в державне відомство інтелектуальної власності Китаю.

Раніше, чемпіон України спробує проявити себе у НБА.

Коментарі ()