Українська правда

Футбол 2 онлайн - дивитися пряму трансляцію

Phillip Hess — 2 грудня 2020, 18:22
Футбол 2 онлайн - дивитися пряму трансляцію

Телеканал Футбол 2 лідер спортивного мовлення в Україні. Найпрестижніші європейські клубні турніри: Ліга чемпіонів, Ліга Європи, італійська Серія А та Українська прем'єр-ліга в режимі онлайн.

Також, найкращі європейські команди ведуть запеклу боротьбу за перемогу в Лізі чемпіонів. Барселона з феноменальним Лео Мессі, Реал з одіозним Серхіо Рамосом, Ліверпуль з супертріо - Мане - Салах - Фірміно, та харизматичним Юргеном Клоппом на чолі, найдорожчий за складом клуб в історії футболу - Манчестер Сіті, з українцем Олександром Зінченком у складі.

Дивіться: Ювентус - Динамо: онлайн-трансляція матчу Ліги чеміпонів. LIVE

Із сезону 2019/20 телеканал Футбол 2 пропонує трансляції: чемпіонат Німеччини (Бундесліга), чемпіонат Іспанії (Ла Ліга), чемпіонат Франції (Ліга 1).

Після переходу Руслана Маліновского до Аталанти, вітчизняні фанати, напевне, стануть більше слідкувати за чемпіонатом Італії (Серія А). До того ж клуб із Бергамо дебютує в цьому році у Лізі Чемпіонів.

По темі: Megogo - дивитися онлайн Лігу чемпіонів

Також на телеканалах Футбол 1/2 - Українська прем'єр-ліга, де родзинкою для всіх українських уболівальників є Вітчизняне класико Шахтар - Динамо.

Найкращі футбольні аналітичні програми - Ніч Лиги чемпіонів, Ніч Ліги Європи, Футбол News. А кожної неділі скандальне шоу Олександра Денисова - Великий футбол.

Також: Футбол 1 онлайн - дивитися пряму трансляцію

Телеканал Футбол 1 онлайн можна дивитися в сервісі sweet.tv.

Також у медасервісі Oll.tv, який входить да тарифних пакетів: Футбол (109 грн/міс), Xtra Sport (139 грн), Xtra Sport Oll inclusive (189 грн) та Ultra Oll inclusive (249 грн). У вищезгаданих тарифних пакетах доступний онлайн телеканалів Футбол 2/3. У медіасервісі можете обрати перегляд окремих матчів згаданих турнірів, у, майже, повному об'ємі.