Українська правда

На НСК Олімпійський попрощалися з Володимиром Лозинським

Віктор Слюсаренко — 20 липня 2020, 16:55
На НСК Олімпійський попрощалися з Володимиром Лозинським

У понеділок, 20 липня, в Олімпійському дворику НСК Олімпійський зібралася велика кількість людей, щоб попрощатися із Володимиром Лозинським.

Про це повідомляє пресслужба Динамо.

Вшанувати пам'ять, попрощатися та провести в останню путь славетного динамівця разом із його родиною прийшли ветерани Динамо, керівництво київського клубу, численні друзі, колеги та підопічні, з якими Володимир Федорович грав і працював не лише в Динамо, але й на чолі Кременя, ЦСКА та Ворскли. Серед них - президент Динамо Ігор Суркіс, почесний член УЄФА Григорій Суркіс, видатні гравці біло-синіх Володимир Мунтян, Анатолій Коньков, Володимир Бессонов, Анатолій Дем’яненко, Павло Яковенко, Олег Кузнецов, Олександр Заваров.

Усім присутнім було важко стримати сум і сльози, адже Володимир Лозинський закарбувався в пам’яті кожного не лише завдяки своєму футбольному таланту та самовідданості на футбольному полі, але й як людина надзвичайно доброї вдачі, доброзичлива та чуйна. Під час прощання на адресу динамівця звучали щирі слова та світлі спогади, адже Володимир Федорович вклав частинку своєї душі та серця у кожного, з ким грав, товаришував і працював.

Після громадянської панахиди гості церемонії оплесками провели Володимира Лозинського в останню путь. Володимир Федорович буде похований на ділянці 42А Байкового кладовища. Неподалік спочиває ціла небесна команда інших легенд київського Динамо - Валерій Лобановський, Юрій Войнов, Олег Макаров, Віктор Банніков, Михайло Коман, Євген Рудаков, Олег Базилевич, Віктор Чанов, Андрій Баль, Віктор Матвієнко, Валентин Белькевич, Андрій Гусін…

Раніше, помер Володимир Лозинський.

Динамо Київ Лозинський