Головне

Збірна Тунісу поступилася Австралії у 2 турі ЧС-2022

Дюк забив єдиний гол у матчі
26.11.2022 13:59 940 0
Збірна Тунісу поступилася Австралії у 2 турі ЧС-2022

У матчі другого туру групи D чемпіонату світу-2022 з футболу збірна Тунісу програла Австралії.

Матч команди розпочали в обопільних атаках. А перший по-справжньому небезпечний момент був втілений у забитий гол. У середині першого тайму Дюк вдало зреагував на рикошет після прострілу, який виконав Гудвін, та з близької відстані пробив головою повз голкіпера в правий кут воріт збірної Тунісу.

На 41-ій хвилині матчу Дрегер у центрі штрафного майданчика отримав м'яч та пробив по воротах, але цю спробу блискуче заблокував захисник збірної Австралії.

У компенсовані хвилини тайму Мсакні після передачі Жебалі з меж штрафного майданчика пробив поруч зі штангою воріт Австралії - хорошу можливість для взяття воріт було втрачено. На перерву команди пішли за мінімальної переваги збірної Австралії.

У другому таймі матчу гравці збірної Тунісу намагалися уникнути поразки. Сліті передачами з флангу навантажував захист суперника, який зі своїм завданням справлявся. На 72-ій хвилині матчу гарну комбінацію ударом з межі штрафного майданчика завершив Мсакні, але м'яч був спрямований у центр воріт, де його легко впіймав голкіпер Австралії Раян.

На 83-ій хвилині Тальбі на добиванні намагався переправити круглого у сітку воріт збірної Австралії, але скою команди виручив голкіпер. А через 5 хвилин голкіпер австралійців ще раз виручив свою команду після удару Хазрі. Матч завершився з рахунком 1:0 на користь збірної Австралії.

Сьогодні, 26 листопада, у цій групі відбудеться ще один матч - Франція - Данія. Початок матчу о 18:00.

У третьому турі чемпіонату світу, 30 листопада, збірна Тунісу зіграє з Францією, а Австралія - з Данією.

Чемпіонат світу з футболу ФІФА 2022
Група D, 2 тур
26 листопада, 2022 рік

Туніс - Австралія 0:1 (0:1)

Гол: 0:1 - 23 Дюк

Туніс: Дамен, Бронн (Кешріда, 73), Мерія, Талбі, Дрегер (Сассі, 46), Скірі, Лаїдуні (Хазрі, 67), Аль-Абді, Сліті, Мсакні, Джебалі (Хеніссі, 73)

Австралія: Раян, Карачич (Дегенек, 75), Суттар, Роулс, Бехич, Ірвін, Муй, Лекі (Баккус, 85), Макгрі (Хрустич, 64), Гудвін (Мабіл, 85), Дюк (Макларен, 64)

Попередження: Сассі (90+3), Аль-Абді (64) - Лаїдуні (26)

Коментарі ()