Головне

Іран вирвав перемогу у Вельса в 2 турі ЧС-2022

Іранці забили два голи у компенсований час
25.11.2022 14:03 1621 1
Іран вирвав перемогу у Вельса в 2 турі ЧС-2022
Фото: AFP

У матчі другого туру групи B чемпіонату світу-2022 з футболу збірна Ірану переграла Вельс.

На 16-ій хвилині матчу Голізаде отримав чимало вільного простору, відгукнувшись на точний пас у штрафному майданчику. Він довго не вагався та майстерним ударом вразив лівий кут воріт Вельсу. Але взяття воріт скасовано через положення поза грою.

У другому таймі матчу Сардар Азмун увійшов у штрафний майданчик, намагаючись підтримати партнера по команді. Він отримав фантастичну передачу та пробив з близької відстані, але удар прийняла на себе права стійка воріт Вельсу.

На 86-ій хвилині матчу після перегляду VAR арбітр скасував показану жовту картку голкіперу Вельсу Вейну Геннессі, а натомість показав червону і голкіпер змушений залишити поле. То ж Вельс матч догравав у меншості.

Перевагою у одного гравця збірна Ірану скористалася у компенсовані хвилини матчу. Спочатку Рузбех Чешмі швидко опинився на м'ячі, який відскочив. Він сильно пробив, не зважаючи на відстань до цілі. На превеликий подив, шкіряний влетів прямо в правий нижній кут воріт.  А через дві хвилини Рамін Резаеян підхопив пас і з меж штрафного майданчика перекинув м'яч над голкіпером у сітку, помітивши, що Денні Ворд далеко вийшов з лінії воріт. Матч завершився з рахунком 2:0 на користь Ірану.

Сьогодні, 25 листопада, у групі В відбудеться ще матч Англія - США.

Чемпіонат світу з футболу ФІФА 2022
Група B, 2 тур
25 листопада, 2022 рік

Вельс - Іран 0:2 (0:0)

Голи: 0:1 - 90+9 Чемші, 0:2 - 90+11 Резаеян

Стартові склади команд:

Вельс: Хенессі, Девіс, Родон, Мефам, Вільямс, Ремзі, Ампаду, Робертс, Вілсон, Мур, Бейл

Іран: Х. Хоссейні, Мохаммаді, М. Хоссейні, Пураліганджі, Резаеїн, Хаджсафі, Езатолахі, Нуроллахі, Голізаде, Азмун, Таремі

Попередження: Родон 45+3, Резаеян 90+5, Джаханбахш 90+5

Червона картка: Геннессі 86

Коментарі ()