Українська правда

Визначились фіналісти пар Віблдону (WTA та ATP) та міксту

Сергей Шемшученко — 4 липня 2008, 23:37

Компанію сестрам Вільямс у фіналі парного розряду Вімблдону (WTA) складе американсько-австралійський дует Лайзи Ремонд та Саманти Стосур. У п'ятницю Ремонд/Стосур у півфіналі впевнено перемогли пару Кару Блек /Лізел Хубер (Зімбабве /США, 1) - 6:3, 6:3.

У чоловічих дуетах також стали відомі учасники фіналу. Американські брати Боб та Майк Брайани не змогли повторити досягнення своїх співвітчизниць Вільямс та у напруженому півфіналі поступилися парі Йонас Бьоркман /Кевін Улльєтт (Швеція /Зімбабве, 8) - 7:6, 5:7, 7:6, 7:6.

Брати Брайан у парному розряді, фото Prosport

Приєдналися до них й Деніел Нестор з Канади та Ненад Зімонжич з Сербії, які у п'яти сетах перемогли чеха Лукаша Длоугі та індійця Леандро Паєса - 7:6, 4:6, 6:1, 4:6, 8:6

Те, що брати Брайани не змогли зробити у парному розряді, вони досягли у міксті. Щоправда тепер американці у фіналі зіграють один проти одного. Боб Брайан та Саманта Стосур з Австралії перемогли першу ракетку Великої Британії Джеймі Мюррея та американку Лізел Хубер - 2:6, 7:6 ,6:4. А брат Боба Майк у парі з словенкою Катаріною Среботнік переграли представників Росії Ігоря Андрєєва та Марію Кириленко - 6:4, 6:2.