Українська правда

Українки перемагають у турнірах ITF

Сергей Шемшученко — 3 липня 2008, 18:18

Італія

В першому раунді одиночного розряду ґрунтового "100-тисячника" ITF українка Марія Коритцева (№ 2 "посіву") в двох сетах розгромила француженку Бремон - 6:1, 6:2. Путівку в чвертьфінал Марія розіграє в поєдинку проти словачки Рибарікової.

На жаль, не змогла здолати стартовий раунд одиночного розряду українка Юліана Федак, яка поступилася іспанці Домінгуш-Ліно в трьох сетах, - 6:0, 1:6, 4:6.

На тому ж турнірі у чвертьфіналі українсько-російський дует Савчук/Шамайко в двох сетах розібрався з другими "сіяними", хорватсько-німецькою парою Костаніч-Тосич/Мюллер - 7:5, 6:4. У півфіналі українку і росіянку чекає матч проти третьої пари турніру, іспансько-швейцарського дуету Домінгуш-Ліно/Гальярді.

Ольга Савчук, фото tennis.info

Польща

У одиночному розряді "25-тисячника" ITF українка Оксана Теплякові побореться за місце в чвертьфіналі проти голландки Герардс (№ 7 "посіву").

У чвертьфіналі парного розряду українсько-білоруський дует Теплякова/Мілевська (№ 3 "посіву") у двох партіях обіграв білоруську пару Дзехальовіч/Тєтєріна - 6:4, 6:3. Далі у Оксани і Ксенії - поєдинок проти польського дуету Брозда/Косинська (№ 1 "посіву").

Для українки Вероникі Капшай турнір вже закінчився. У першому раунді одиночного розряду вона у двох партіях поступилася третій "ракетці" турніру, румунці Унгур - 0:6, 3:6.

Німеччина

В 1/16 фіналу одиночного розряду "25-тисячника" ITF у Штутгарті Юлія Бейгельзімер (№ 7 "посіву") в двох сетах обіграла німкеню Брутшин - 6:0, 6:3, а Євгенія Савранська (№ 8 "посіву") також в двох партіях була сильніша за німкеню Клачкі - 7:6 (2), 6:0. У наступному раунді турніру Юлію чекає матч проти Герлейн з Німеччини, а Євгенію - поєдинок з голландкою Шууфс.