Українська правда

У Львові відбудуться турніри, за результатами яких визначаться "збірники"

Сергей Шемшученко — 4 вересня 2008, 17:50

Із 2 до 7 вересня на кортах ФСТ "Україна" проходить міжнародний тенісний турнір І категорії "Телсат", а із 5 до 14 вересня на кортах "Динамо" пройдуть два турніри категорії "А", обов'язкові для збірників і кандидатів у збірну України.

Міжнародний турнір "Телсат" проходить у трьох вікових категоріях: до 10, до 12 і до 14 років. На турнір заявились 150 спортсменів із різних областей України, а також із Білорусі. Турнір проводиться лише у особистому розряді. Фінали відбудуться у неділю, 7 вересня.

Також у Львові з 5 до 14 вересня відбудуться два турніри українського тенісного туру для спортсменів до 8 років. Поєдинки пройдуть на кортах "Динамо". Як повідомив директор змагань Анатолій Стасюк, в українському тенісному турі є 4 турніри для спортсменів до 18 років, два з яких відбудуться у Львові. Турніри проводяться у особистому і парному розряді.

- Цей турнір обов'язковий для збірників і кандидатів у збірну України. У турнірі візьмуть участь 16 найкращих тенісистів України. 12 найкращих по рейтингу відразу попадають у основну сітку, а ще 4 учасники виборюють право взяти участь у кваліфікації. Перший турнір відбудеться із 5 до 9 вересня, а з 10 до 14 вересня відбудеться такий ж самий турнір. Це робиться для того, щоб провірити стабільність тенісистів. 6 найкращих спортсменів за підсумками турнірів відбирають у збірну України, - повідомив Анатолій Стасюк.

zik.com.ua