Українська правда

Кубок Федерації. Богданов: Ситуація з приїздом нікому не дає переваги

Сергей Шемшученко — 20 квітня 2010, 17:48

Попри те, що жіноча збірна Австралії з тенісу не може прибути в Україну на матч Кубку Федерації через скасування авіарейсів, це не дасть переваги українкам.

Про це розповів капітан жіночої збірної України Володимир Богданов, повідомляє sapronov-tennis.org

"Зазвичай передматчевий збір проходить протягом 5-6 днів. Зараз терміни скорочені, і весь процес доведеться трохи ущільнити, якось обмежити за часом, скорегувати. Це доведеться робити мимоволі - до цього примушують обставини. Але ситуація однакова для всіх учасниць матчу, і для нас, і для австралійок.

Та й інші команди мають схожі проблеми - збірна Росії, наприклад, все ще не може вилетіти до США для участі у півфіналі. Подолання даних труднощів вимагає деяких зусиль, але перевагу будь-яка зі сторін навряд чи отримає", - вважає Богданов.

Також капітан поділився враженням від рівня гри сестер Кіченок.

"Звичайно, дебютувати завжди непросто, присутнє певне хвилювання. Все-таки старт одразу в Світовій групі, та й дівчатам всього по 17 років. Але я сподіваюся, що вони зможуть знайти спільну мову з усіма в збірній, і я зі свого боку, маю намір зробити все для цього, допомогти включитися в команду.

Але, як уже фактично професійні гравці, нехай поки з невеликим досвідом, я думаю, вони поставляться до майбутнього матчу як до одного з професійних турнірів. Що стосується їх участі в іграх з Австралією, то я думаю, вони цього разу зіграють. Поки ж єдине чого їм не вистачає, це досвіду. На тренуваннях вони намагаються викладатися, і іноді надмірно ризикують в ударах, що призводить до помилок. Але це тільки питання досвіду", - зазначив Богданов.