Українська правда

Дар'я Шинкарьова посіла 3 місце в конкурсі "Арнольд Класік" в Іспанії

— 22 вересня 2019, 16:29

Спортивний фестиваль Арнольда збирає сотні тисяч глядачів. Щорічна конвенція проводиться з 1989 року наприкінці лютого або на початку березня. Потрапити на конкурс такого рівня - бажання кожного бодібілдера, адже змагання можна порівняти з "Містер Олімпія".

Призовий фонд стає ще одним фактором, що привертає увагу. Призеру, який посяде перше місце, пропонується 100 000 доларів, автомобіль "Хаммер" і годинник "Ролекс". У світі немає інших схожих змагань, що пропонують такі призи.

За правилами чемпіонату, пропонується три номінації для жінок: "Міс Інтернейшнл", "Фітнес Інтернейшнл" і "Фігура Інтернейшнл". У конкурсі представлено розмаїття інших видів спорту: гімнастика, боротьба, і багато інших.

Під час чемпіонату організовується виставка продажів, де можна купити товари, що відносяться до тематики бодібілдингу. Будь-яка людина, що серйозно займається фізичною підготовкою, мріє опинитися на цьому заході.

Кожна категорія передбачає свої вимоги, за відсутності виконання яких у допуску відмовляють. Україна неодноразово брала участь у конкурсі, але як представники країни виступали чоловіки. Одного разу вдалося отримати друге місце, а в інші роки - 5, 6, 8, 9 і 10. Колосального успіху домоглася Дар'я Шинкарьова, яка зуміла випередити попередніх учасників, і здивувати глядачів.

Про те, що вдалося зробити спортсменці, пропонуємо поговорити далі.

Успіх Дар'ї Шинкарьової у всесвітньо відомому конкурсі

Юна спортсменка зуміла гідно представити себе, і в 2019 році посіла третє місце у своїй категорії на "Арнольд Класік" серед жінок і четверте місце серед юніорів. Дівчина не стала приховувати свої емоції, розповідаючи про те, наскільки вона рада такому досягненню. Посісти такі почесні місця було непросто, адже конкуренція серед учасників колосальна.

Величезна праця і підготовка дали змогу Дар'ї заявити про себе, як про професійного бодібілдера, і поборотися з найкращими. Отримавши прекрасний результат, вона назавжди внесла країну до списку чемпіонів. Представниця України здобула перемогу над учасниками з інших країн, отримавши довгоочікуваний титул. Дар'я Шинкарьова зуміла власною працею вибороти почесне місце, і прославити Україну в Барселоні, Іспанія.