Українська правда

Житник і Христич зіграють за "Сокіл"

Сергей Шемшученко — 9 серпня 2002, 13:20

У суботу і в неділю подольський "Витязь" проведе дві контрольні зустрічі з київським "Соколом". Ці матчі відбудуться у рамках підготовки "Сокола" до майбутнього сезону у чемпіонаті Східно-європейської хокейної ліги і до чемпіонату України.

За словами генерального менеджера "Сокола" Василя Фадеєва, підготовка йде за планом, до початку чемпіонату кияни планують зіграти 7-8 товариських матчів. Після матчів з "Вітязем" "Сокіл" відправиться у Словаччину на три контрольні зустрічі з місцевими клубами.

Зараз у складі "Сокола" тренується велика група гравців, які знаходяться без контракту: Богдан Савенко, Олександр Василевський, Дмитро Марковський, Олександр Зінневич, Олег Полковников, Олександр Савицький, Юрій Гунько, Олександр Матвійчук і Дмитро Христич. Проводить тренування разом з "Соколом" і гравець збірної Росії, вихованця київської школи хокею Олексій Житник.

24 і 25 серпня, коли в Україні буде відмічатися День Незалежності, у Києві відбудуться два товариських матчі між київським "Соколом" і одним з білоруських клубів - ХК "Вітебськ" або ХК "Гомель". У складі "Сокола" перед рідною публікою на майданчик вийдуть Дмитро Христич і Олексій Житник.

"Спорт сегодня"