Українська правда

Збірна України з хокею розпочинає підготовку до чемпіонату світу 2001 року

Сергей Шемшученко — 15 вересня 2000, 19:33

Головний тренер хокейної збірної Анатолій Богданов оголосив про плани тренувальної роботи, а також - турніри в яких братиме участь головна команда країни для підготовки до виступу на ЧС-2001 у Німеччині.

Перший тренувальний збір буде проходити у Копенгагені (Данія) з 7 по 12 листопада цього року. Збірники зіграють у турнірі 4-х команд – Австрія, Данія , Норвегія , Україна.

У лютому місяці розпочинається підготовка до кфаліфікаційного Олімпійського турніру, в якому братимуть участь збірні –Білорусі, Німеччини, Норвегії, України. Матчі пройдуть в Україні та Норвегії з 8 по 11 лютого.

Основні підготовчі збори команди до виступу на чемпіонаті світу в Німеччині будуть розділені на три етапи . На початку квітня пройде учбово-тренувальний збір , на якому основна увага буде приділятись техніко-тактичній та фізичній підготовці (місце підготовки Київ).

Другий етап розпочнеться 17 квітня . Наша збірна в Німеччині зіграє дві товариські зустрічі з командою цієї країни . Завершиться тренувальний збір, двома іграми зі збірною Австрії.

Чемпіонат світу буде проходити з 28.04 - 13.05.2001 року в Німеччині.

Попередній склад збірної України з хокею у сезоні 2000-2001 року

Воротарі: Карпенко, В’юхін, Селіверстов, Бруль, Ткаченко, Симчук
Захисники: Савицький, Гунько, Полковников, Завальнюк, Остроушко, Кірик, Гоменюк, Наваренко, Савченко, Ширяєв, Бущан, Ісаєнко, Клименєв, Разін, Якушин, Срубко, Толкунов.
Нападники: Шахрайчук, Бобровніков, Буценко, Матвійчук, Яковенко, Гніденко, Воюш, Голохвастов, Млинченко, Сальніков, Сіньков, Семенченко, Дідковський, Цируль, Литвиненко, Савенко, Марковський, Олецький, Зіневич, Безщастний, Касянчук, Лазаренко, Варламов, Проценко, Калмиков, Василевський, Федотенко, Сіров, Понікаровський, Христич.

Головний тренер: А.В.Богданов
Сташий тренер: А.Ю. Сеуканд