Українська правда

Збірна України відправилася на Єврочеллендж до Будапешта

Сергей Шемшученко — 3 листопада 2003, 16:12

У понеділок 3 листопада національна збірна України відправилася на другий етап міжнародного турніру Єврочеллендж, який пройде в столиці Угорщини – Будапешті. Нагадаємо, що збірна України виступає у групі В разом з командами Білорусі та Хорватії. Групу А складають команди Словаччини, Угорщини та Голландії. Свій перший матч українська збірна проведе 7-го листопада проти хорватів, а наступного дня поміряється силами з білорусами.

Напередодні відльоту до Будапешта головний тренер збірної України Олександр Сеуканд в інтерв'ю сайту "Українська хокейна агенція" розповів про передтурнірні розклади.

"Збірна у нас буде у складі - це воротарі – Селівєрстов і Пяткевич ("Лада"), далі по п'ятірках: Бобровніков - Савенко - Матвійчук, Полоницький - Савицький; Гончаренко - Семенченко (ХК "Гомель") - Шевченко, Ісаєнко (ХК "Гомель") - Лясковський ("Металургс"); Пастух (ХК "Рига-2000") - Касянчук ("Хімік") - Лазарєв, Рябенко - Скороход; Гніденко (ХК "Рига-2000"), Бондарєв ("Металургс"), Марковський, Доніка, Яковенко ("Динамо" Мн.), С.Черненко.

На 5-те листопада у нас запланована товариська гра поза рамками турніру зі збірною Словаччини. Підготовки до турніру не було, у принципі, ніякої. Адже у повному складі ми так і не провели жодного тренування. Про тактику: "куди бігти, кого тримати" будемо говорити вже на місці, коли під'їдуть інші", зазначив Сеуканд.