Українська правда

Збірна України розпочала підготовку до турніру в Білорусі

Сергей Шемшученко — 3 лютого 2004, 18:26

6-8 лютого національна збірна України візьме участь у 4-му етапі міжнародного хокейного турніру "Європейський хокейний виклик", що пройде в столиці Білорусії. Зазначимо, що суперниками української команди стануть команди Польщі, Угорщини та господарі змагань.

Вже зараз можна з великою часткою імовірності говорити про тих виконавців, що, якщо все буде добре, поїдуть у Мінськ. Це воротарі: Федоров, Бруль і Селиверстов; далі, по п'ятірках: Матвійчук - Бобровніков - Гончаренко, В.Тимченко - Савицький; Пастух - Литвиненко - Гніденко, Полоницький - Ісаєнко; Касянчук - Шафаренко - О.Тимченко, Благий - Скороход; Бондарєв - Гнітько і хтось зі списку: Шевченко, С.Черненко, Марковський або Буточнов. Природно, це не остаточний варіант складу і розподілу гравців по п'ятірках. Можливо, що як і було в Угорщині, Касянчук зіграє з Пастухом і Гніденко, а партнерами Литвиненко стануть Шафаренко й О.Тимченко.

Розглядалася також і кандидатура захисника "Металургса" Лясковського, але керівництво латвійського клуба попросило відпустити його на матчі майбутнього турне клуба по Німеччині. У нас знову недостача гравців оборонного плану, але керівництво збірної не стало викликати захисників з російської Суперліги, чий потенціал добре відомий і які почали у своїх клубах останні етапи підготовки до завершення чемпіонату.

Українська хокейна агенція