Українська правда

Ющенку не подобається як готуються до Євро-2012 у Києві та Львові

Сергей Шемшученко — 2 червня 2009, 17:11

Під час засідання Координаційної ради з підготовки та проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу Президент України Віктор Ющенко закликав якнайвідповідальніше ствитися до Євро-2012.

Також Ющенко констатував, що Дніпропетровськ та Одеса, на жаль, втратили свої шанси, проте і перспективи решти чотирьох міст не є остаточно визначеними, повідомляє прес-служба глави держави.

За словами Президента, із 4 міст, які нині претендують на матчі ЄВРО-2012, стабільність у підготовці стадіонів демонструють лише Донецьк та Харків, чого не можна сказати про Київ.

"Для України - справа честі забезпечити проведення фіналу на головній спортивній арені держави - стадіоні "Олімпійський". Постійно лунають заяви представників уряду та київської влади про те, що процес реконструкції "Олімпійського" посувається чудово, проте, сказав Президент, насправді все не так оптимістично."

У темі спортивної інфраструктури Віктор Ющенко також вказав на ризик збоїв у вчасному та повному фінансуванні будівництва стадіону, який може виникнути у Львові.